"ЗА ЛАШТУНКАМИ "ПЛІВОК ДЕРКАЧА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗА ЛАШТУНКАМИ "ПЛІВОК ДЕРКАЧА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Найцікавішим в історії "плівок Деркача" є те чого на самих плівках нема - обставини їхньої появи. Я вже писав про те що СБУ не завело проти Деркача кримінальної справи за розголошення державної таємниці, тобто по факту СБУ розписалася що "плівки Деркача" - фейк. Але є ще дещо.

Прямо у ці дні у США виходить книжка колишнього радника Трампа з питань безпеки Джона Болтона. Білий Дім намагався заборонити вихід книжки через суд - але спіймав облизня. Уже відомо, що у книжці описаний епізод, як за півроку до президентських виборів в Україні, Трамп заспокоював Меркель, що мовляв, скоро в Україні буде проросійський президент і всі проблеми з Україною зникнуть самі. По факту - Трамп проанонсував зміну в Україні влади на більш лояльну Москві. Хіба не це сталося насправді?

І от це - дуже цікаво. Бо я гарно пам'ятаю, як після в'їзду Трампа у Білий Дім, в Україні просто показилися організації антикорупціонерів-грантоїдів, тісно пов'язні фінансуванням з Держдепом США. На Порошенка вони тоді накинулися з усією прлетарськ... антикорупційною ненавистю. Ба-більше, я пам'ятаю як деякі мої знайомі з числа "наближених", мені доводили, що моя підтримка Порошенка - бита карта, мовляв навіть на Заході "знають що він корупціонер". А тепер зважте - мільйони людей таки ж повірили всім цим Соболєвим, Гнапам, Шабуніним і подібним. Бо хіба ж можуть брехати ТАКІ люди? За якими - ТАКІ сили?

Я не вважаю, що Трамп продався Путіну, це маячня. Давно відомо - антиросійськими санкціями незадоволена низка крупних західних корпорацій. Вони їм ламають бізнес. Очевидно, Трамп діє у їхніх інтересах. Саме тому - "плівки Деркача". Вони - не для України. Вони - для Заходу.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко