За межею людяності...

За межею людяності...

А відпускати з тюрми одного з організаторів збиття пасажирського Боїнга - це за межею людяності чи ні?
А відпускати з тюрми істоту під поганялом "Тереза", яка катувала наших військовополонених. Відпускати щоб вона катувала знову - це за межею людяності чи ні?
А відпускати з тюрми терористів, які закладали бомбу в мирному Харкові під час ходи і вбивали дорослих і дітей - це за межею людяності чи ні?
А на очах батьків відпускати з тюрми скотів, які в центрі європейської столиці розстрілювали дітей з дерев'яними щитами - це за межею людяності чи ні? А якщо ще згадати що ти обіцяв батькам покарати вбивць, ти особисто, місяць до того, а потім обміняв їх вбивць на ватного голову адміністрації і таксистів - то цього достатньо для межі людяності чи ні?
А залишати пораненого військового вмирати нелюдською смертю, а потім брехати його батькам і дитині-сироті - це за межею людяності чи ні?
А повертати матерям і дружинам їх вбитих синів і чоловіків, розказуючи їм про самогубство (щоб мати змогу пиздіти про перемир'я), щоб матері не могли з честю провести воїнів, як належиться воїнам/героям - це як за межею людяності чи ні?

І я не згадую зараз про розграбовану державу твоїми ляльководами, про лікарні в яких немає кисню і ліків, про комуналку, реальне зубожіння і щоденну брехню з факапами. Не згадую бо населення має платити за свій вибір.

Але якщо те що вище не за межею людяності, то краще я побуду з того боку межі.
Тим паче з іншого боку межі нічого суттєвого. Чергові кпини з обісраного чемпіона світу в боротьбі з коронавірусом

Mason Lemberg