"За межею розуміння..." - Mason Lemberg

"За межею розуміння..." - Mason Lemberg

Бачу в стрічці фотки якогось шмурдяка з промовистою назвою "Герої не вмирають".

Не буду повторювати і знову описувати ті емоції, які наповнюють кожну здорову людину, яка це бачить, але відмічу 2 нюанси:

1) А чого, ви дивуєтесь? Ми живемо в час тотального кугутства і рагулізму. Коли кугути, які багато років висміювали небезпеку з боку росії, ужинали на граніце, раптом просто змінили тренди і футболки, не усвідомивши нічого, не переживши нічого, не усвідомивши власного вкладу у той піздєц, який відбувається зараз.

І їм так зручно: не визнавати власних помилок, навіть не кажучи за те, що за власні помилки вони б мали платити, далі бути відстороненим слухачем байок арестовичаТМ і просто змінити кольори своєї футболки.

Оцей шмурдяк та інші аналогічні і є втіленням цього. Ці втілення у всьому.

В кабінетах людей, які крадуть їжу в солдата, в хатах уйобків, які під час війни влаштовують гулянки і у футболці "Захисти Україну" гвалтують накачаних наркотою дівчат. І в назвах шмурдяків, оф кос.

Тому що вони ніхя не усвідомили. Тому що політика "ніхя не усвідомлення" - це державна політика станом на сьогодні, бо тільки вона дає змогу тримати худобу в стані в якому та не задає зайвих незручних запитань і дає змогу підтримувати (а навіщо? з якою метою?) ті блядські рейтинги, які нічого не означають, але без яких король рагулів не здатен жити.

2) дуже радий, що багато людей, які свого часу так і не відважилися щось сказати, сьогодні все ж таки усвідомили що фоткатись з розставленими ногами і либами на фоні розбитої Мрії і зруйнованих будинків в Бучі та Ірпені, а потім влаштовувати флешмоби "емансипованих" працівниць райадміністрацій на підтримку - це така ж сама гавніна як і цей шмурдяк.

І "наїжджали" на королеву рагулів не тому, що комусь не подобається ісскуство чи хтось завідує, чи комусь за це заплатили (крім дорогих закордонних фотографів), а тому що це бть за межами.

То що ви хочете від людей, які варять і продають сечу, якщо цього не розуміють ті, хто очолює державу, в якій помирають тисячі Героїв?