"За односторонні поступки зі сторони сильного, слабшому завжди доводиться платити дорожче" - Карл Волох

"За односторонні поступки зі сторони сильного, слабшому завжди доводиться платити дорожче" - Карл Волох

Дзвінок до Путіна з проханням повернути обладнання, демонтоване росіянами з кораблів, не просто принизливий по формі. І не просто позбавляє нас дуже виграшних аргументів у Гаазі, де тріумфально для України проходить розгляд справи в Морському трибуналі ООН. Якщо Путін виконає прохання Зеленського, він виглядатиме благородним договороздатним лідером, а не гангстером і чекістським покидьком, яким є насправді. Але й не це головне. Будь-яка людина, знайома з теорією і практикою проведення переговорів, прекрасно уявляє, що за односторонні поступки зі сторони сильного слабшому завжди доводиться платити дорожче. Ми отримаємо тут із панського плеча вкрадене обладнання на кількасот тисяч баксів, а розраховуватися доведеться, для прикладу, виборами без передачі контролю за кордоном чи тотальною амністією бойовикам.

Я реально не уявляю зараз іншого сценарію, крім катастрофічного.

«...в деяких регіонах України наші лікарі і вчителі не отримували заробітну плату, починаючи з вересня. Я розумію, що у нас новий Уряд і дуже багато роботи. Але це найважливіші, пріоритетні питання”, – наголосив Зеленський».

Виявляється, причина невиплат бюджетникам - надзвичайна зайнятість уряду. Це президент, на якого ви заслуговуєте, зелені недоумки.

Карл Волох