За підозрою у скоєнні злочинів на Луганщині затримано командира та 7 бійців роти "Торнадо"

За підозрою у скоєнні злочинів на Луганщині затримано командира та 7 бійців роти "Торнадо"

Відносно п'ятьох затриманих, зокрема командира роти патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" лейтенанта міліції Р. І. Онищенка, суди обрали міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Про це повідомили у МВС України.

17 червня 2015 року Департаментом внутрішньої безпеки МВС України спільно з Головною військовою прокуратурою ГПУ було затримано у порядку статті 208 КПК України Р.І. Онищенка та ще сім осіб, серед яких були як діючі, так і колишні працівники міліції. Вказані особи обґрунтовано підозрюються у вчиненні низки тяжких злочинів на території Луганської області.

Досудове розслідування та процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні здійснює Головна військова прокуратура ГПУ.

Очищення лав МВС від співробітників, які об'єктивно підозрюються у вчиненні протиправних дій та скоєнні злочинів, не повинно впливати на роботу та псувати репутацію сумлінних співробітників МВС, які чесно та самовіддано виконують свій обов'язок у боротьбі зі злочинністю та протистоять агресорові під час антитерористичної операції, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність України.