"За все гарне проти всього поганого..." - Олена Монова

"За все гарне проти всього поганого..." - Олена Монова

Завжди подобалось, коли в боротьбі за все гарне проти всього поганого в результаті всі борцуни обсираються, або взагалі виходить якась людожерська дічь. Ну а якщо до цього причетні слуги, та ще й такі видатні як Дубінський, Гетьманцев і Рєпіна нпрклд, то конфуз стає практично невідворотнім. Особливо, коли боротьба за все гарне йде шляхом заборони всього поганого. Ну просто нада всьо запрєтіть.

Тут цікавий законопроект проходить на друге читання авторства слуг, 4212. Який має на меті різко всіх перетворити на ЗОЖників, що покинуть курити в ту ж мить, коли закон набуде чинності. Нє ну курити звісно це фуфуфу і здоров’я нікому не додає, я сама покинула це діло вже 18 років як і з того моменту не викурила жодної цигарки. Але зовсім не тому, що мені це хтось заборонив. А тому, що я сама зрозуміла, що мені так ТРЕБА. Ну про історії сухих законів в різних країнах я вам розповідати не буду, самі знаєте, чим то все зазвичай закінчувалось.

Але повернемося власне до законопроекту. Деякі положення з нього я би навіть вітала, нпрклд, обмеження прямої реклами цигарок. Будь-яких причому. Але там, виявляється, є такі цікаві поправки (законопроект вже пройшов перше читання, нагадаю), що я вирішила з вами поділитисябо мене розпирає. Їх авторами стали дєвучькі-слуги Булах і Рябуха, молодці вони такі, ой всьо.

Там багато цікавих заборон, серед яких, наприклад, заборона виробникам цигарок та пов’язаним з ними організаціям займатись благодійністю та «корпоративною соціально відповідальною діяльністю» — так і написано, ніякої відповідальності не має бути. Ще заборона співпрацювати із ресторанами та розважальними закладами дуже смішна. Ага, як раз в тих місцях, де люди зазвичай вживають алкоголь і курять.

Але найсмачніший марципан — це заборона виробляти і ПОКАЗУВАТИ кіно і взагалі будь-яку відеопродукцію, де в кадрі можна побачити людину, яка курить. Я уявила собі цих запрєтітєльних активістів, які завзято ріжуть весь сінематограф на німецький хрест, починаючи від Віри Холодної, далєє вєздє. Вони би ще матюки заборонила в фільмах, і був би повний феншуй, бо сексу там і так вже давно немає, всі в простирадлах і з урочистими обличчями. А тепер ще і закурити після сексу в простирадлі ніхто не дасть, нащо тоді і починать.


Крч Шерон Стоун дивиться на то всьо, як на гівно.