"За закритими дверима..." - Віктор Бобиренко

"За закритими дверима..." - Віктор Бобиренко

Головне, для нас, що якраз і відвідинами госпіталю і зустріччю з Єпіфанієм США показали чітко: хто винний у тому, що поранені є. І позначили підтримку справжній українській церкві.
Але. Зустріч з Пристайком була: Україна прагне, міністр висловив вдячність, Помпео запевнив, бла-бла.
Те саме і на зустрічі з Зеленським: згадали джавеліни, що вже не новина давно, підкреслили і запевнили.
Вовочка лише підхопився хоч тут же летіти в Америку, якщо розрішать і позвуть.
І це все? А чому ж він приїхав насправді? Версія: ну це він прольотом через Україну і Білорусь в Казахстан і на конференцію 5-ти лідерів Середньоазійських республік.
Не факт.
Я думаю, що на камери була показана няшна бла-бла. А за закритими дверима було проговорено стратегію, як вести себе Зеленському, щоб не попалити Трампа під час виборів. Ну і ще раз розказати, які ніщачки і хто отримає за те, що будуть палити Байдена.
У звязку із цим у мене кілька питань:
1) а воно нам нада? влізати в драчку республіканців і демократів на стороні Трампа? Уже ж підписувалися в 16-му році за Клінтон і попалилися.
2) там з усіх сторін стирчить борода Коломойського. Цей дядя уже передавав вітання через Деркача і Дубінського Джуліані. А якщо в процес вліз Ігор Валерійович, то за Україну страшно. Він майстер сфабрикувати і підкинути компромату хоч на кого; а вам не страшно?
3) і головне: якого числа ми почуємо прослушку, про що саме говорили Помпео і Зеленський? скоро, чи ближче до американських виборів?
4) хто ж той Штірліц, який слухає і Баканова, і Гончарука, і Зеленського?