ЗА ЗЕЛЕНИХ - НЕ ЧОКАЮЧИСЬ!

ЗА ЗЕЛЕНИХ - НЕ ЧОКАЮЧИСЬ!

Я балдію без баяна!

На шоу Савіка Шустера, присвячене вагнергейту НЕ прийшов взагалі ніхто від влади. Ані Зеленський, ані Єрмак, ані Верещук, ані хтось інший. Це після того як Сірожа Лещенко дупу ЗЕ старанно вишліфував до 14-го класу чистоти поверхні.

Ба-більше. Василю Бурбі виписали повістку, аби не прийшов на ток-шоу. Але сіли в калюжу - Савік Шустер інтерв'ю з Бурбою записав зазделегідь.

Аби виправдати цей сеанс зеленого боягузства, пропаганден-фюрер ОПУ Михайло Подоляк виклав розлогий пост, мовляв, свобода слова це не маніпуляції і провокації, і вони не підуть на канал до олігарха. Ахметова, тобто.

Зрозуміли? Типи які регулярно влаштовують пропагандон-шоу в стилі совка на каналах олігарха Коломойського - не хочуть іти "на канал до олігарха". Чуваки, які владою стали завдяки масовим маніпуляціям і провокаціям - плачуться про маніпуляції і провокації.

Щось не пригадую я ситуацій, аби Петро Порошенко відмовлявся від ефірів. Я пригадую як його не пускали на ефіри. Навіть на далеко недружні канали, представники ЄС ходять стабільно - аби лише запрошували.

От мене точно не назвеш шанувальником шоу Шустера. Але ситуація сподобалася. Щиро раджу ЗЕкоманді надалі ігнорувати телеефіри. Люди це бачать - і все розуміють. Бачать хто має що сказати, а хто обхезався від переляку. Для політика відмова говорити на людях - гарантована політична смерть.

За ЗЕкоманду! Не чокаючись!