"Задля цілісності образу є необхідність взятися й за Віру" - Mason Lemberg

"Задля цілісності образу є необхідність взятися й за Віру" - Mason Lemberg

Пррр, Ракель... ©

Я першим буду дякувати Зеленському, якщо він доведе справу до кінця і розгромить цю секту до кореню.

Але зараз почекайте бігти за його ручними мавпами-дякулами. Вони ж просто функція: дякувати і бачити великі яйця.

А наша функція, як громадян, оцінювати результати.

Оцінювати результати голови держави, який в перший день роботи чинного парламенту, як обіцяв, скасував депутатську недоторканність. А потім з'ясувалося, що вони то в ліс ходять, то не можуть заарештувати чуваків, зловлених на гарячому на хабарах.

Оцінювати результати в країні, де 9 років офіційно відбувається декомунізація, але в центрі столиці досі торчить пам'ятник червоній zалупі на коні. А в центрі Одеси ніяк не можуть знести сифілісну алкоголічну бабу-зоофілку. І як з'ясувалося, на 9 році, попри закони про декомунізацію, в нас кожне місто східніше Збруча, викотило списки до перейменування радянського насліддя. А деякі бдґдді продовжують розказувати що вулиця/село/станція/район "Жовтневий" - це виключно тому що люблять жовтень, жовтий колір і жовтуху, судячи з усього. Так, і назви Кіровоградська й Дніпропетровська області досі існують. Так, я в курсі про Конституцію і ВС, але 9 років бть пройшло.

Оцінювати результати влади, яка розказувала про якісь там санкції медведчука і марченко, "покінчено з кремлівськими колаборантами", дозволивши кумі путіна без проблем, перед вторгненням, покинути Україну, як і всім цим ківам з рабіновичами і портновими (вже навіть після початку війни).

Оцінювати результати влади, яка заморозила процес переходу в ПЦУ (навіть там де люди хотіли) і навіть з війною, якась конторська мразь в Столиці писала листи з вимогою заморозити далі. А в Тернополі, на заході, гній водив хороводи, під час ВС і комендантської години під проводом полковника поліції, в той час коли мітинги дружин полонених азовців розганяли через ВС.

Так, і за 3 роки всього 10% громад перейшло. Про що ми взагалі говоримо? Ця гідра ще жива по суті своїй. Не кажучи вже про те, що ми й поняття не маємо як вони з нею будуть "боротися" і чи будуть взагалі. Чи може так як "боролися" з медведчуком, просто підібравши весь цей шлак під своє крило.

А дякувати я буду, звісно. Обіцяю.

Але за результатом результату, а не за чергові сценарні заготовки, написаними підібраним медведчуковським шлаком.