Захід має втрутитись у війну, якщо він серйозно налаштований зупинити її – Observer

Захід має втрутитись у війну, якщо він серйозно налаштований зупинити її – Observer

З головного:

▪️Путін править страхом. Тож налякайте його у відповідь. Він не хоче боротьби із Заходом, не кажучи вже про третю світову війну – останнє виправдання НАТО для відмови протистояти йому. Він знає, що програє і це його лякає. Ось деякі з важких рішень, які західні лідери повинні терміново розглянути.

▪️По-перше, створити безпечний притулок на Західній Україні, де переміщені особи могли б проживати замість того, щоб тікати за кордон. Повідомити Москву заздалегідь про місцезнаходження. Попередити, що цей район захищатиме авіація НАТО та наземні війська, запрошені Києвом.

▪️По-друге, оголосити неокуповану Одесу закритою. Відправити військово-морські сили в міжнародні води в Чорному морі та попередити рф про припинення прибережних бомбардувань, альтернатива чому - зіткнення з серйозними наслідками.

▪️По-третє, попередити Путіна, що якщо його артилерійські та ракетні підрозділи знову обстріляють цивільних жителів, як у Краматорську, вони будуть вважатися законними військовими об’єктами НАТО.

▪️Четверте: постачання винищувачів і танків до Києва.

▪️П’яте: блокування всього російського експорту викопного палива.

▪️Так, ризики очевидні. Але єдина альтернатива – нескінченний бій. Якщо Захід серйозно налаштований зупинити війну, ці та подібні рішучі дії можуть бути єдиним виходом.

Sharp`s