"Закінчується епоха популізму" - Олег Шарп

"Закінчується епоха популізму" - Олег Шарп

Порошенко заявив про перемогу ЄС у 5 регіонах, а саме: Київський, Львівській, Тернопільській, Рівненській областях та місті Києві. Що стосується столиці, тот там Удар та ЄС йдуть ніздря в ніздрю.

Сірожа Лещенко вже істерить, що "Кличко повинен виконувати свої зобов`язання і вступати у коаліцію зі слугами". Сірожа відпрацьовує свої гроші і не хоче визнавати назагал, що "слуги" - токсично-відпрацьований матеріал. Це як старий актор, який колись грав молодого Ромео, а наразі вимагає ставити його на цю ж роль попри подагру, лисину, солі у колінній чашечці та відсутність розумової ерекції. Він ще приндиться, але вже має таке ж відношення до високого мистецтва, як Ківа до теорії сингулярності.

Що робити далі? ДумаюСподіваюсь, патріотичні сили винесли урок з цих виборів і зрозуміли, навколо якої партії треба гуртуватись. Якщо не зрозуміли, їх очікує жалюгідна доля таких лузерів, як Озиме покоління чи Самонеміч.

І ще... Дуже повільно, але закінчується епоха популізму. Не тільки в Україні, але й у всьому світі. Беру на себе сміливість стверджувати, що на політичну арену незабаром вийдуть національно орієнтовані практики-реформатори. Така історична циклічність. І наш шанс.

Роботи ще багато - і поки "слуги" будуть самотужки вимирати від нестачі ідей та розуму, треба переключати увагу на ОПЗЖ та шаріівців - той ворог більш спритний, бо має невиліковне скрєпне підґрунтя і майже необмежене фінансування. Але немає таких перешкод, які б не брали справжні бандерівці.)
Поборемо. Слава Україні!

Helgi Sharp