"Закриваючи тему «нових опозиціонерів» з шустербокс" - Роман Донік

"Закриваючи тему «нових опозиціонерів» з шустербокс" - Роман Донік

Якщо вам дуже кортить притулитися до нових опозиційних облич, щоб не вскочити в лайно, просто дайте собі відповідь за три питання.

1. Що те обличчя робило в 19 році? Чи противилося воно приходу того треша який ми зараз бачимо. Чи допомагало?

2. Що те обличчя робило два с половиною роки, коли стало зрозуміло, що до влади прийшли руйнівники держави. Як боролось. Як протистояло руйнівництву державності. Саме пішло в опозицію, чи було викинуте владою після використання як вироб №2.

3. Саме важливе. Шо пропонує нове опозиційне обличчя? От яка програма, яка мета приходу до влади? Яка ідеологія? Які наміри для держави і людей?

Тоді вам стане трошки простіше. Бо ліплять наприклад з Разумкова опозиціонера, який прямо заявляє що зараз все так складно, що ідеології просто не може бути. За все гарне, проти всього поганого. Так як він до цього привів до влади Зеленського. А що робив 2 роки? Спікєром був від моносброда? Прекрасно.

А наприклад бувший міністр. Що він робив? Приводив до перемоги цю владу та фальсифікував справи на замовлення Зеленського? Закупав втридорога обладнання для свого міністерства? Відроджував "беркут" для захисту ОП. А що буде робити після того як прийде до влади? Посадить ще десяток волонтерів та військових за сфабрикованими справами?

Або фигляри які з’являються раз на 5 років перед виборами. Вони з’являються щоб що? Щоб зробити вас щасливими? А що роблять між цими появами? Просто сформулюйте для себе.