"Заплановане вбивство" - Тарас Чорновіл

"Заплановане вбивство" - Тарас Чорновіл

Знову страшні 720 загиблих від коронавірусу, від корони на бездумній головці Зеленського. Провалена вакцинація - запізнилися з активними діями на цілий рік. Провалено інформаційну роботу та стимулювання громадян на підтримку вакцинації. За цей час устигли підняти голови російські джерела впливу та доморощене мракобісся. Активна кампанія досі не почалася, її підмінили виключно репресивними заходами й обмеженнями, про які навіть не зволили наперед попередити своє населення. Карантинні заходи? Виключно імітація.


Кисень у лікарнях. Це взагалі злочин, який можна трактувати на рівні з умисним убивством. Люди задихаються без належної допомоги, а медики надриваються перетягуючи кисневозалежних хворих або балони з киснем з однієї клініки до іншої. Натомість, за пів року законопроєкт, який мав розблокувати встановлення кисневих станцій, не лише не винесений на голосування в залі, але й досі заблокований і не розглянутий комітетом. Влада взагалі не думала про забезпечення киснем лікарень. Їм просто наплювати. Знали за багато місяців, що підходить час планового обслуговування кількох основних виробників кисню, але проігнорували. А коли все рвонуло, почали верзти якусь ахінею про диверсії.

Зарплати медикам, страхування їх у випадку захворювання та, не дай Боже, смерті. Тут відверте знущання та насмішки. Навіть у бюджеті на наступний рік познущалися. Записали підвищення зарплат медикам, а грошей на це не передбачили.

Цей перелік злочинів Зеленського, його продажних слуг та бездушних і злодійкуватих урядовців можна продовжувати нескінченно. Просте питання: забудемо? Залишимо безкарними? Мова ж іде про убивство (саме вбивство) десятків тисяч людей. Тільки половина із померлих у перший рік епідемії підпадають під критерії фатальної неминучості. І понад 90% загиблих від весни цього року - це вже пряма відповідальність цієї влади. Саме тому ми й регулярно виходимо на перше місце за кількістю померлих на 100 тисяч населення.