"Запоріжжяобленерго" отримає нового керівника

"Запоріжжяобленерго" отримає нового керівника

Найближчим часом на ВАТ "Запоріжжяобленерго" буде оголошений конкурсний відбір кандидатів на посаду керівника товариства.

У зв'язку зі звільненням керівника товариства за власним бажанням керівництво ПАТ здійснюватиме виконуючий обов'язки керівника, повідомляє прес-служба Фонду держмайна України.

Його призначено рішенням чергових зборів акціонерів, що відбулися відповідно до вимог законодавства 21 квітня 2015 року.

Нагадаємо, державна частка складає 60% статутного капіталу товариства. Участь у загальних зборах взяли акціонери, що сукупно володіють більше ніж 95% акцій товариства.

Завдяки оперативній роботі органів правопорядку та місцевої адміністрації вдалося перешкодити спробам поки що невідомих осіб зірвати збори та забезпечити роботу зборів акціонерів. За проведенням процедури реєстрації акціонерів та проведенням самих зборів проводили нагляд представники Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

На зборах було проведено голосування з усіх питань порядку денного та підбито підсумки роботи товариства. Зокрема, були прийняті рішення про розподіл прибутку та виплату дивідендів за 2013 та 2014 роки.

Дуже важливим державницьким рішенням є також переобрання наглядової ради товариства – за рішенням зборів до її складу ввійшли два представники міноритарних акціонерів та відразу 5 представників держави.


Джерело: http://24tv.ua/