Зараз народжується чергова "Атєчєствєнная" - Олена Кудренко

Зараз народжується чергова "Атєчєствєнная" - Олена Кудренко

З моменту, як якісь сили справедливості пройшли кордон повз загони кадирівців, що ті й не помітили, бо непохитно (потужно, як сказав би наш "лідер") танцювали на кордоні лезгинку, створюючи контент для тік-току. Пройшли ці сили та надали привід нації-жертві нарешті в повну силу заголосити про "ущємлєніє".

Хворобливість психіки росіян проявляється в таких моментах особливо яскраво. Вмить забувається про те, хто це все почав. Багатотисячні жертви на території України, зруйновані наші міста, скалічені долі, масові захоронення вбитих цивільних - все забувається, бо ж справжні постраждалі - росіяни. "Вєлікая Атєчєствєнная"-2, другий сезон. Не здивуюсь, якщо десь в Москві вже друкуються нові підручники з історії, з датою початку цієї "справжньої" війни. Все, що до неї - анулюється.

О-о, вони в екстазі. Тут тобі й "свідчення", які українці терористи, і впевненість "а я тєбє говоріла/говоріл, оні такіє", і "мало мы іх бомбілі". Мені здається, що їх хлібом не годуй - дай побути мазохістом, насолодитися цією роллю. Це ж краще, ніж воювати з тим, хто справді чинить опір? Коли цілий міністр "оборони" будь що - кидається дзвонити американцям, а не виконувати справжню свою роботу.

Американцям легше подзвонити, щоб вони заборонили українцям наступати, аніж будувати власну армію, еге ж? Дурні і дивні. І смішні. І щасливі в якомусь сенсі, бо їх хворе уявлення про Україну нарешті отримало підтвердження: як так, саме українці тепер окупанти?! Спочатку ступор, потім образа, потім прийняття.

))))))))

Доречі, з 2022 року на всі види сховищ, укріплень для цивільних у Москві витрачено 1,17 млрд (!) рублів, на Курську область пішло 14 мільйонів рублів. На Білгородську - 13,3 мільйони, Брянську - 6,6 млн, Ростовську - 3 млн. Так, у Москві як в банці набито того люду, їм більше сховищ потрібно (від українців, вдумайтесь)). Але ж інші - то прикордонні регіони. Прикордонні, як виявилося, не захищені, бо ми прорвали кілька ліній оборони за добу.

Можна тепер вчити про "Атєчєствєнную"-2, готувати місце в Мавзолеї для чергового незахороненого ідола (бо ж не вічний), та клепати фільми про нескінченну "сміливість защітніков". Будуть і нові вигадані герої, яких насправді ніколи не існувало. Калька є - після невдалої спроби розділити Європу разом з Гітлером.

Хоча ми ж не знаємо ще, чим ця так звана "Атєчєствєнная" для них закінчіться. Актори, їй-богу.