Затримано колишнього заступника міністра оборони РФ Дмитра Булгакова, — ФСБ

Затримано колишнього заступника міністра оборони РФ Дмитра Булгакова, — ФСБ

Генерал проходить у справі про корупцію, його помістили до СІЗО. Проводяться слідчі дії щодо встановлення причин та умов, що сприяли протиправній діяльності.

Цікаво в них там на росії. Погано що позатикали всіх блогерів/"правдорубів" які б могли розповісти про битву павуків у банкі, як колись той же Гіркін.

Шойгу відправили на посаду, на якій він не має прямого впливу на армію. Вже другого зама Шойгу арештували по корупційних справах. Герасімов кінчає неугодних генералів, створивши власну кульку. Пітун ставить на керування МО корупційних типів, бо надіється що вони там щось змінять, або перерозподілять потоки на більш лояльних людей.

Пітун колись не трогав генералів. Бо розумів що йому потрібна лояльна армія з лояльним керівництвом. А щоб вони йшли за тобою у всі крінжові рішення- їм треба давати воровати.

Але судячі зі всього загальний стан речей в них вже переріс з бунту "вагнерів"до конфронтацій в самій високій ланці.

І ніт, це не боротьба з корупцією. Там щоб тебе закрили за корупцію, якщо ти на висшій посаді - треба вказівка зверху. Кадирів пилить мільярди через свою родину, це всі знають, але завалюють хлібала. Корупційні верхи багато років будували собі палаци, купували яхти, і їх ніхто не чапав.

Тому причини там точно не антикорупційні. І дуже б хотілось розуміти які.

Гіркін, вєрнісь, забєрітє у нєго швєйную машинку і отдайтє тєлєфон!

Стільки питань і так мало відповідей...