"ЗАВДАННЯ НА ЛОГІКУ ДЛЯ ТРЕТЬОГО КЛАСУ" - Олег Пономар

"ЗАВДАННЯ НА ЛОГІКУ ДЛЯ ТРЕТЬОГО КЛАСУ" - Олег Пономар

У листопаді минулого року Трамп відмовився від зустрічі з Путіним на Саміті G-20 в Аргентині. Офіційну версію у Трампа озвучили таку - за те, що Путін захопив українських військових моряків в Керченській протоці і, поки моряки не будуть звільнені, контактів не буде.

ОК.

Я тоді написав, що єдина причина, з якої зустріч було скасовано, - це розслідування Мюллера тому що для Трампа зустрічатися з Путіним в розпал розслідування - вкрай недалекоглядно і нерозумно, бо це тільки підтверджує його нездорове тяжіння до свого московського патрона. Я вислухав багато критичних коментарів у свою сторону в ЗМІ - Як таке можна писати? Звичайно причина - в Україні і тільки в Україні) ..

ОК.

Тепер - задачка.

Українські моряки досі не звільнені, тобто status quo - той самий, що і в листопаді.

Але, Звіт Мюллера вийшов. Звіт, який Генеральний прокурор Барр зафарбував наполовину чорним маркером і, незважаючи на незгоду і запереченням Мюллера, повідомив, що Трамп нібито не винен.

І відразу після цього Трамп дзвонить Путіну і проводить з ним годинну розмову, за підсумками якої заявляє, що вони з Путіним хочуть набагато більше торгувати, про те, що вони з Путіним покепкували з Мюллера та про те, що гарні відносини з Московією - мета Трампа.

Питання.

Так чому Трамп відмовився від зустрічі з Путіним в листопаді в Аргентині?

Хто мав рацію?

Олег Пономар