"Заява Арахамії мене добила" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Заява Арахамії мене добила" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Сидів і думав, писати про це чи не писати? Бо завжди так, напишеш що Петро Порошенко зробив десь корисну справу - зразу набігають шанувальники клоунів, аби смердіти з ротів про піар та поширювати брехню про висмоктані ними з пальця "фабрики в Росії". Певно, аби не помічати як в Росії ще й зараз крутять по телевізору "Сватів" і "Папіка" - певно й роялті заплатять.

Але заява Арахамії мене добила. Вони бачте хочуть мати можливість в разі військової загрози призвати мільйон резервістів. Агов, чудики! А ви мільйон резервістів формою, берцями, засобами захисту і бронетехнікою захистити зможете? Бо ми 3 роки спостерігаємо як ви можете.

А тим часом. Петро Порошенко передав бронежилети, аптечки і рації у 128-й батальйон тероборони. Це - частина великої партії броників, плити до яких закупив Петро Порошенко. Їх будуть передавати в частини ТРО і ЗСУ.

Це, не враховуючи його прямих обов'язків як депутата і лідера опозиції. А це десятки зустрічів, переговорів, рішень.

А тут ще й Марина Порошенко возить гуманітарку на Волонтерський центр на залізничному вокзалі. Та ще адресно - нужденим. І вся ця інформація - у відкритому доступі.

Це - реальна робота. Її руками можна торкнутися. Як до берців Талан чи до берета-марун. Як до ракети "Нептун" та до солдатського гуртожитку, куди останнім часом заходилися офіцерів селити. Це не грандіозні плани про спутник до 30-річчя (як він там, до речі?), про мільярд дерев чи про мільйон резервістів. Чи про ще щось "Велике".

Це просто те що робити треба!

PS. Масове забивання ботви сьогодні віщую я...