"Здібна панянка" - Роман Донік

"Здібна панянка" - Роман Донік

Ганна Маляр, це одна з тих людей, хто тупо провалив комунікацію з суспільством по питанню мобілізації. Це я кажу як людина яка розуміється в цьому та має досвід. Одна провальна рекламна кампанія "визнавати страхи сміливо" якою вона так пишається чого вартує. Вона вирішила і переконала керівництво, що військові (та люди які були в полоні) які признаються у своїх страхах, мотивують цивільних піти в ТЦК, оновити свої дані. Цивільні які залякані проваленої кампанією, повинні були надихнутися військовими які "теж бояться". Особливо повинна була спрацювати визнання своїх страхів від генералів та полковників на білбордах. Майбутній стрілець-піхотинець мав надихнутися невпевненим в собі командирі, який не буде поряд з ним в окопі.

 До речі, яйця по 17, це теж комунікаційний пройоб Ганни. Цю тему можна було нормально прокомунікувати з самого початку. Таких кейсів за Полторака було десятки з два. Але вона чомусь по суті злила Рєзнікова своєю роботою. Як зіллє і нового шефа.

Просто абсолютно некомплектна в комунікаціях людина яка нахрапом намагається нав'язати свою думку юриста (чи хто вона там) коли треба пройти по вістрю леза і наладити контакт з аудиторією.

 Це не останнє що вона зробить. Бо по іншому не вміє.

Так само по вказівці ОП, вона почала медійну кампанію проти Залужного на підтримку одного з командувачів. Саме Маляр стояла на початку розділення ЗСУ на дві армії. Здібна панянка