"Здратуті... Стає всьо чудєсатіє і чудєсатіє..." - Павло Бондаренко

"Здратуті... Стає всьо чудєсатіє і чудєсатіє..." - Павло Бондаренко

В інтерв'ю "РІА Новості" заявив заступник голови Ради безпеки РФ Дмітрій Мєдвєдєв, план початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну підготував та затвердив Путін. І що "всьо ідьот по плану".

А то ми цього не знали. В сенсі, що то Путін.

Питання в іншому: це намагання заспокоїти своїх пейзан, бо навряд чи вони планували місяць штурмувати Ізюм; котел під Києвом; Чорнобаївку; розгром угруповання великих десантних кораблів; спалення чверті усіх танків, що їх (на папері) має РФ у строювід Калінінграду до Владивостоку; втрату 115 літаків та 125 вертольотів?

А чи це не для пейзан, а сигнал світові поміж рядками, бо "РІА Новості" таке міжнародна та ще й державна агенція? Що це така собі спроба перекласти усю відповідальність на широкі плечі маленького фюрера, мовляв, це він один в усьому винен і бомбардування мирних українських міст - це він сам запланував і затвердив, а ми тут ні до чого. Тому про "денацифікацію" не сказав, а лише про "отмєну антироссійской політікі".

А, може паралельно із сигналом світовій спільноті - підготовка пейзан, які починають щось таки підозрювати: "єто всьо он..."?

Щось вигляд у Мєдвєдєва був такий собі. Без надто великого тріумфування, що "всьо ідьот по плану". Непереконливий я б сказав...

Як гадаєте, що це було?