"ЗеБОТИ ПАПЛЮЖАТЬ ЗЕЛЕНСЬКОГО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗеБОТИ ПАПЛЮЖАТЬ ЗЕЛЕНСЬКОГО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Протягом останньої доби я дізнався дивовижну річ, що коли треба, ОПУщені блогери можуть всю репутацію Зеленського помножити на нуль - і стрімко.

Вони можуть говорити, що Зеленський - брехун, який кругом дурить своїх виборців. Бо як тоді пояснити заяви ЗЕботви, що Порошенка садити ніхто й не збирався?

Вони можуть заявити, що серед силовиків Зеленського панує повний бардак, і дивно що там самого ЗЕ ще не вкрали. Бо як тоді пояснити заяви ЗЕботви, що Порошенка не посадили бо його знайомець Грановський все порішав?

Блогери дружні ОПУ можуть заявити, що корупція у ЗЕ панує така, що незрозуміло як Зеленського ще не продали в гей-бордель на піаніно грати. Бо як тоді пояснити заяви ЗЕботви, ніби за м'який вирок по справі реально значущий для ЗЕ, Порошенко судді просто заніс?

ОПУщені блогери можуть заявити, що Зеленський перед Порошенком взагалі безсилий, бо в Порошенка є впливові заокеанські друзі. Бо як тоді розуміти заяви ЗЕботви, що Порошенка не посадили, бо в Україні перебували спершу американські сенаторі а потім особисто Блінкен?

Ці веселі хлопці можуть повідомити що Зеленський - нікчемний керівник і огидний організатор, який в Україні нічого не контролює. Бо як тоді сприймати заяви ЗЕботви, що Порошенко повернувся тому, що точно знав, йому нічого не загрожує? Хто керує взагалі в Україні?

Після всіх таких заяв виникає доречне питання, а що настільки паршивий керівник, якого таким виставляють навіть власні прибічники (не говорячи про противників) взагалі робить в керівництві країни? Яке майбутнє нас з ним-таким очікує? Що він робитиме якщо справді Москва піде в наступ? Логічно?

Навіщо ж ОПУщені блогери пишуть про Зеленського аж таку гидоту? Та тому що інакше їм доведеться визнати, що ніяких вагомих доказів проти Петра Порошенка - НЕМА. Особисте зобов'язання через звинувачення в державній зраді, це практично зізнання судді: "Я знаю що він невинуватий, але на мене тиснуть". Власне - адвокати Порошенка уже готують розгром навіть цого зобов'язання по апеляції. Маю підстави думати, що вони його розгромлять.

Тобто, оцініть глибину глибин. З президентів Порошенка скинули через "офшори", "свинарчуків", "корупцію" і подібні побрехеньки, що лунали кругом, від ефірів коломойських "плюсів", до останього активіста-грантожера. Я пам'ятаю як програш Порошенка на виборах окремі упороті "третім Майданом" називали.

І от минуло три роки. Я за ці три роки не пред'явлено ЖОДНИХ доказів бодай якихось злочинів Порошенка. І не тільки його. І доказів якихось злочинів Гладковського не пред'явлено. І генералів Марченка з Павловським. І Семочко суд виграв.

Бо коли суд у якого вимагали для Порошенка 2 місяців ув'язнення або мільярдної застави виносить Порошенкові особисте зобов'язання, зелена ботва починає виставляти самого Зеленського ідіотом, дилетантом і паршивим керівником - аби тільки не визнавати, що Порошенко ні в чому не винний.

Хоча є ж доведені факти. "Рошен" свого часу був постачальником для структур НАТО, тобто пройшов дуже серйозний аудит, НАТО не співпрацює будь з ким. Бізнес Порошенка взяв під керування Фонд Ротшильдів, на Заході одне це як лейбл "перевірено - корупції нема". З Порошенком не гидують спілкуватися західні політики, які ретельно дбають про свою репутацію. Чому навіть це все не переконує шанувальників ЗЕ?

А тому, що визнати невинуватість Порошенка для них, це приблизно як змінити сексуальну орієнтацію. Їхня більшовицько-шаріковська душа, де тісно сплетені персональне жлобство і примітивний ідеалізм, просто не може припустити невинуватості Порошенка. Ніж це - їм простіше Зеленського виставити повним ідіотом. Що вони й роблять. Бо інакше їм доведеться визнати йолопами і бовдурами себе самих. А ніж це, вони готові жерти самі себе і паплюжити того, кого підтримують.

Коло замкнулося. Вони топлять наразі себе самих. Ну, і слава Богу.