"ЗеБОТВА ШАНТАЖУЄ РЕВАНШЕМ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗеБОТВА ШАНТАЖУЄ РЕВАНШЕМ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ЗЕботва запустила нову ідеологему. Виявляється, головна загроза в Україні – це ОПЗЖ Медведчука, чий рейтинг росте і за певними агенціями «перевищує рейтинг Порошенка». ЗЕботва різко затурбувалася загрозою реваншу ватників, і виявляється саме проти цієї загрози мусять об'єднатися геть чисто всі патріотичні сили – звісно, навколо Зеленського. Для цього треба не слухати тих, хто «сіє ворожнечу серед патріотів» - звісно ідеться про Порошенка і його політсилу.

У зв'язку з цим я маю до ЗЕботви кілька питань на зустріч. Шановні, вам що важить - об'єднання патріотів, чи хворобливі амбіції зануреного в теплу ванну коміка Зеленського і зграї зелених товаришів, що знімають пінки з його імені? Якщо об'єднання – ласкаво прошу до об'єднання навколо лідера-державника Петра Порошенка, звісно за певних умов. Якщо ні – то ні. Відповіді не чекаю – вона очевидна.

Друге питання. Поясніть шановні, а де саме закінчується ОПЗЖ і де починається ЗЕкоманда? За Порошенка Портнов сидів за кордоном – нині він розставляє людей Януковича в керівництво ДБР. Зелені говорять про «просто перестати стріляти» - вата закликає до того самого. Зелені гроблять економіку країни – зростає лише діра в бюджеті, падає лише виробництво. Вата в екстазі від того. З чого ви взяли взагалі, що Зеленський чимось кращій за ОПЗЖ? Так, я розумію що існує різниця між УРСР в складі совка і між дев'ятьма губерніями в складі Імперії. Але для гетьманця, бандерівця та взагалі самостійника-державника і те і те - одне рябе.

Вже рік як ЗЕкоманда займається тим що ударно руйнує все те позитивне, що робилося в період Петра Порошенка. Угроблено економічне зростання. Посилилася корупція – вперше за 6 років Україна впала в рейтингу Трансперенсі. ЗСУ – скорочують. Витрати на ЗСУ зменшують на тлі збільшення витрати на МВС, СБУ, ГПУ і ДБР. Рік боротьби з Роттердам+ завершився закриттям справи і поверненням до того самого Роттердаму+. «Відміна депутатської недоторканості» обернулася старим знайомим: «друзям все – ворогам закон». Про це реве вже навіть Шабунін. На цьому тлі ЗЕкоманда для країни зробила одне єдине безмежне НІ ФІГА. Вата підняла голову – Медведчук скуповує телеканали і має фракцію у ВР, чого за Порошенка не було й близько. І от коли під сракою зашкварчало – зелені раптом згадали про реванш вати і починають закликати об'єднуватися проти неї. А що зелені реально роблять для боротьби з нею? Відповідь – ніколи за 6 років, ваті не було в Україні не було затишно так як за зелених.

То хто ж чорт забирай створює той реванш? Часом не самі зелені?

Знаєте, що мені нагадують оці заклики ЗЕботви об'єднатися проти вати? Вони нагадують заклики «Партії регіонів» Януковича об’єднатися проти розколу країни – навколо пррФФесора, звісно. Риги тоді самі робили все можливе аби країну розколоти на «бандерівців» і «вату» - і самі ж закликали об'єднатися проти розколу. Це не була політична шизофренія – це був украй гидотний цинічний шантаж. Мовляв «гуртуйтеся біля нас або заткніть пельки – а то інакше ми розколемо вашу любиму Україну».

ЗЕкоманда нині робить те саме. Вона сама сприяє посиленню вати. І сама ж закликає проти неї об'єднатися. Українською це перекладається так: «долучайтеся до нас або закрийте роти – інакше ми організуємо вам реванш вати всередині України». А це, не багато не мало – погроза розпалити громадянську війну.

І знаєте що? Погрози «роби так, або я знищу те що тобі дороге» полюбляють терористи. А об'єкт, завданням шкоди якому вони погрожують, називається просто – заручник. ЗЕботва розписується – Україна у них в заручниках. ЗЕботва уже виставляє умови патріотам.

Тільки знаєте що? А хто вам сказав, що реванш можливий? До виборів президента ще – 3,5 років. За той час статися може дуже багато чого. У грудні 2013 р. Порошенка як кандидата в президенти не розглядав ніхто. У травні 2014 р. Порошенко президентом став – з відривом. Хто сказав, що таке не станеться вдруге?

Аж надто схоже, що умови ЗЕботви – звичайний блеф. Від страху. Бо часи їхні – завершуються.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко