"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі – від 26 червня 2019 – 9 липня 2019 р.

ЗЕхайп 9.
Прес-служба президента Зеленського видала черговий «мендель». Столицею Канади у звіті про візит Зеленського там назвали Торонто.

ЗЕхайп 8.
Голова АП-ОПУ Андрій Богдан звинуватив екс-президента Петра Порошенка в організації протестів проти реєстрації кандидатами в нардепи Андрія Клюєва і Анатолія Шарія. У відповідь збурилися родичі героїв Небесної сотні, які заявили що акція проти реєстрації прибічників Росії і злочинців – не піар.

ЗЕхайп 7.
Президент Зеленський призначив заступником голови СБУ Анатолія Калюжнюка, чиновника часів Януковича, який не може займати цю посаду позаяк потрапляє піж закон «Про очищення влади». Задля Богдана перейменували АП, що перейменують для Калюжняка?

ЗЕхайп 6.
Прес-секретар президента Зеленського видала новий «мендель». Вона заявила що світові ціни на нафту знижуються з ініціативи президента Зеленського. Цікаво. А з цінами на метал він так може?

ЗЕхайп 5.
Президент Володимир Зеленський в промові присвяченій Дню Конституції назвав українських дітей «майбутніми громадянами». Завдяки цьому дізнався що громадянство України отримують за правом народження – він же навчається?!

ЗЕхайп 4.
Голова АП-ОПУ Андрій Богдан День Конституції святкував на концерті російського артиста Артура Пірожкова. А коментарю ЗМІ Богдан назвав Пірожкова «громадянином України» і «патріотичним хлопцем». Прямо цікаво як швидко у нього патріотичними хлопцями виявляться Охлобистін з Пареченковим?

ЗЕхайп 3.
Голова АП-ОПУ Андрій Богдан заявив, що він надав би для російської мови статус регіональної для Донецька і Луганська. Кому ще він готовий надати статус регіональною – Богдан не пояснив. Представник президента у ВР Руслан Стефанчук і голова партії «Слуга народу» навздогін заявили, що Богдан висловив виключно свою думку – партія «Слуга народу» її ніби не поділяє. Проте президент Зеленський підтримав ідею зробити російську регіональною на окупованих теренах. Під час виступу в Краматорську Зеленськиц перейшов на російську «аби не було маніпуляцій ніби на Донбасі забороняють російську мову».

ЗЕхайп 2.
Колишній знайомець голови АП-ОПУ Андрія Богдана Андрій Портнов (Богдан був помічником нардепа Портнова) заявив що обшуки проведені ДБР у помешканні волонтера Юрія Бірюкова, у генерал Марченка, у Центрі розвитку і супроводження забезпечення Збройних сил та у штабі 95-ї бригади – його «привіт» Петру Порошенку. АП-ОПУ заяву не коментувало.

ЗЕхайп 1.
Президент Зеленський заявив, що про ноту Росії він дізнався (через добу) з інтернету, з повідомлення на «Українській правді» про відповідну ноту українського МЗС. Зеленський звинуватив Клімкіна в тому що той «не порадився» з ним. Про те що робили в тих умовах відповідальний за міжнародну політику і голова АП-ОПУ президент промовчав.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко