"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі – від 10 – 16 липня 2019 р.

ЗЕхайп 7.
Президент Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов уклали парі стосовно термінів відкриття Центрального мосту в місті. Якщо міст не буде готовий до 14 вересня Філатов піде у відставку. Згідно проекту міст треба ремонтувати 24 місяці. Мер Філатов вже повідомив про закриття мосту для руху. Інший міст у Дніпрі – на ремонті. Який колапс спричинить парі Зеленського – невдовзі дізнаємося.

ЗЕхайп 6.
Перезидент Зеленський і голова АП-ОПУ Андрій Богдан влаштували купання на одному з пляжів Одеси. Фотосесію і відео зйомку поширили в інтернеті. Літання зі стерхами і пірнання за амфорами (як у Путіна) відбудеться пізніше.

ЗЕхайп 5.
Голова партії «Слуга народу» Дмитро Розумков заявив, що партія не може вирішити ситуацію з кандидатом Олександром Куницьким який визнав наявність у нього другого громадянства. Мовою оригіналу: «На сегодняшний момент юридических механизмов изменить эту ситуацию у партии (в том числе "Слуга народа") нет… Если мы допустили ошибку с тем или иным кандидатом, на эту ошибку нам укажут избиратели». А раніше чому не ворушилися? Інший представник «Слуги народу» Олександр Качура заявив, що Куницький перебував в Ізраїлі, в службовому відрядженні від телеканалу «1+1». Добре хоч не від холдингу «Приват».

ЗЕхайп 4.
Голова партії «Слуга народу» Дмитро Розумком допускає проведення референдуму по мовному питанню. Ще б пак – що тепер «Свати» українською перекладати?

ЗЕхайп 3.
Президент Володимир Зеленський в брутальній формі вигнав із залу зустрічі секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка. Перепалка відбулася під час зустрічі Зеленського з керівниками області і району. Пізніше Зеленський додав «Сейчас позвоню Баканову по поводу этого черта». Ярослав Годунок пообіцяв подати на президента до суду.

ЗЕхайп 2.
Голова партії «Слуга народу» заявив що питання декомунізації мусять вирішуватися на місцевих референдумах. Появи «вулиць Мотороли» на Донбасі – чекаємо невдовзі.

ЗЕхайп 1.
Президент Зеленський виступив з пропозицією розширити закон про люстрацію і люструвати також чиновників часів президента Петра Порошенка. Під люстрацію мусять потрапити практично всі лідери Мацдану і всі хто відбивав російську навалу в 2014 – 2015 рр. Ініціатива Зеленського ідеально точно збіглася з ініціативою екс-заступника АП Андрія Портнова, що переховувався за кордоном весь період президентства Порошенка. Дивовижний збіг!

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко