"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі – від 17 – 23 липня 2019 р.

ЗЕхайп 9.
У президента Зеленського виявилося найбільше політичних ботів у мережі. Про це свідчить дослідження незалежної аналітичної платформи VoxUkraine, спільно з компанією Artellence.

ЗЕхайп 8.
Президент Володимир Зеленський фамільярно звернувся до журналіста програми «Схеми» Михайда Ткача: «А де цей хлопчик?»

ЗЕхайп 7.
Президент Зеленський у Миколаєві посперечався з головою Миколаївської облради Вікторією Москаленко. Президента збурило, що Москаленко називала його малоросом. Без коментарів.

ЗЕхайп 6.
Президент Зеленський знову побився об заклад, тепер з ген директором «Укргідро» Ігорем Сиротою. Той пообіцяв написати заяву про звільнення, якщо ремонтні роботи автомобільного переїзду на Дніпровській ГЕС не будуть закінчені до 15 жовтня. Співчуваю землякам-запорожцям…

ЗЕхайп 5.
Помічник президента Сергій Шефір заявив: «Грубіянство можливе тільки стосовно порядної людини. А коли ставлять на місце грубіяна, це вже сила… Хіба ви бачили з боку президента грубіянство стосовно порядних людей?» Також Шефір заявив, що питання мови розділяє мешканців України, і примушуючи мешканців Донбасу говорити українською, не вдасться повернути тимчасово окуповані території.

ЗЕхайп 4.
Президент Зеленський підписав указ про створення умов для розвитку і підвищення якості автомобільних доріг. На цю ініціативу зразу ж відповів міністр інфраструктури Володимир Олмелян: «Для доріг потрібні гроші! А також контроль, конкуренція і якість!» Кажуть отаман Махно колись аби вирішити проблему з харчами в Катеринославі випустив наказ: «Батько повелів аби хліб і продукти в місті були».

ЗЕхайп 3.
Президент Зеленський звернувся до спікера ВР Андрія Парубія, з проханням зібрати на 18 липня позачергове засідання парламенту для розгляду низки законопроектів, у тому числі – про роботу Антикоррупційного суду та питаннях незаконного збагачення і «євробляхах». Спікер відповів що остання засідання ВР 8-го скликання відбулося 12 липня, і що зібрати позачергову сесію на прохання президента йому забороняє закон. Як то кажуть, найважливішим з усіх мистецтв для нас є… піар.

ЗЕхайп 2.
Президент Зеленський поскаржився що західні партнери були проти його дзвінка президенту Росії Путіну. Мовляв – це причина відсутності прямих переговорів. А заявляти що «війна вигідна Заходу» він скоро почне? У той самий час помічник президента Сергій Шефір заявив що у Зеленського на 70% переконані в успішності переговорів з Росією. Наскільки переконані в Москві – не повідомив.

ЗЕхайп 1.
Керована другом Зеленського донедавна рядовим запасу (а нині – лейтенантом) Іваном Бакановим СБУ порушила кримінальну справу проти Крівирізького гірсько-металургійного комбінату «ArcelorMittal Кривий Ріг». За статтею «Екоцид». Раніше комбінат покритикував президент Володимир Зеленський – звинуватив в забрудненнях. Після того як дозволив безперешкодно зливати бруд в Чорне море, бо «воно і так брудне». Після цього президент Зеленський англійською мовою звернувся до іноземних бізнесменів із закликом інвестувати в Україну.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко