"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 24 – 30 липня 2019 р.

ЗЕхайп 9
У команді президента Зеленського повідомили, що попередні заяви про учительську зарплатню у 4000 доларів наразі виконати неможливо. Ніхто й не сумнівався, крім….

ЗЕхайп 8
Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив що Україні варто відкрити ринок землі, позаяк це унікальний товар який є в розпорядження українців. Раніше за впровадження ринку землі виступав екс-президент Петро Порошенко, а от чи підтримують таку ініціативу 43% виборців СН – незрозуміло.

ЗЕхайп 7
Представники Зеленського погрозили «несолодким життям» і обмеженням свободи до 5 років авторові ролика, де фура збиває нинішнього президента Зеленського. Нацполіція порушила кримінальну справу. Скільки дадуть президенту Зеленському за ролик з розстрілом Верховної Ради – не повідомляється.

ЗЕхайп 6
В мережі розігнали інформацію про нібито допомогу президента Зеленського кримськотатарському дідусеві, який нібито 4 роки жевріє в Києві, і якому екс-президент Порошенко обіцяв допомогу, але «обдурив». Користувачі соцмереж швидко з’ясували що ідеться про людину яка приїхала до Києва біля місяця тому. Фото де дідусь справді зустрічається з президентом Зеленським явно свідчать про спробу чергової піар-акції.

ЗЕхайп 5
Колишній журналіст каналу «1+1» і нардеп від СН Олександр Дубінський розкритикував свого колегу по фракції Давида Арахамію. Дубінський заявив що Арахамія – поро хобот і тому не гідний очолювати фракцію «Слуга народу». Арахамії можна лише нагадати давню українську приказку: «Бачили очі що купували».

ЗЕхайп 4
Голова офісу президента Андрій Богдан направив листа у Кабінет міністрів з проханням зробити подання на звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА. Кличко у відповідь заявив, що Богдан вимагав у нього координувати свої дії з Ткаченко і Варвішем. За даними проекту «Бігус-інфо» Варвиш – старий діловий партнер Андрія Богдана. Корупція? Ні, не чули.

ЗЕхайп 3
Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що поданий президентом законопроект про люстрацію високопосадових чиновників часів Петра Порошенка мусить стати предметом дискусій. «Я бы хотел вам напомнить, если я не ошибаюсь, когда принимали первый закон о люстрации, там тоже шли дискуссии по поводу избираемых должностей, в том числе, например, президента страны и народных депутатов. Мы во многом являемся законодателями новых политических реалий, но в данном аспекте это как раз то, о чем говорили еще в 2014 году» - заявив політик (мовою оригіналу).

ЗЕхайп 2
У ЗМІ було поширене фото де президент Зеленський сфотографувався з учнями школи №81 м. Одеса. Ніби президент Зеленський і голова АП-ОПУ Богдан летіли звичайним економ-класом і сфотографувалися зі школярами. У той самий час до Одеси корми літаком прилетіли обслуга та охорона президента і ще окремим – дружна президента. Пляж де плавала дружина президента перед тим обстежили водолази. В Одесі президент Зеленський відвідав «Лігу сміху». Не те дивно що президент займається таким тупим піаром – дивно що хтось у нього вірить.

ЗЕхайп 1
Глава Офиса президента Андрей Богдан анонсировал проведение на Крещатике в День Независимости парад Достоинства. по Крещатику пройдут представители различных родов войск Вооруженных сил Украины, ветераны АТО смогут смогут присоединиться к представителям своих бригад. В мероприятии примут участие медики, учителя, спортсмены, дипломаты и волонтеры.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко