"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 31 липня – 6 серпня липня 2019 р.

ЗЕхайп 9.
Прес-служба президента Зеленського потрапила в скандал через те, що в офіційному повідомленні назвала прем’єр-міністра Індії Нарендру Моді жінкою.

ЗЕхайп 8.
Прес-секретар президента України Зеленського Юлія Мендель зблокувала у Twitter канадського експерта і аналітика Аріану Гіц за її непривабливі коментарі і пости про роботу команди Зеленського.

ЗЕхайп 7.
Депутат ВР від «Слуги народу» Макс Бужанський назвав прояви грубіянства Зеленського щодо окремих чиновників «захисною реакцією». Ну так, стиль «а він перший почав» - популярний серед «пацанчиків».

ЗЕхайп 6.
Партія «Слуга народу» у ВР має намір залучити до використання програмне забезпечення із застосуванням технології штучного інтелекту, аби відстежувати аномалії під час голосувань депутатів аби уникнути підкупу. Про це заявив нардеп СН Давид Арахамія. Логічно. Коли нема взаємодовіри, спільної ідеології і інтелекту власного – доводиться залучати штучний.

ЗЕхайп 5.
Президент Зеленський під час наради на Івано-франківщині зобов’язав народного депутата мажоритарника Андрія Іванчука знайти 175 мільйонів на ремонт доріг до села Космач. Характерно що по округу де знаходиться село Космач вибори виграв мажоритарник від «Слуги народу», тоді як Іванчук представляє зовсім інший округ. Пізніше Зеленський і Богдан прийшли в коментарі під дописом депутата Іванчука на ФБ де знову зажадали аби він профінансував будівництво дороги. Ну не свого ж депутата їм шпетити – правда?

ЗЕхайп 4.
В США опублікували звіт лобістської компанії Signal Group Consulting, LLC, яка співпрацювала з командою президента України Володимира Зеленського під час другого туру виборів Голови держави. За свої послуги лобісти отримали гонорар в розмірі 60 тис. доларів. Також у звіті є стаття розходів на суму біля 9,5 тис. доларів. Проте президент Зеленський, незважаючи на звіт компанії Group Consulting, LLC наполягає, що не вдавався до послуг американських лобістів. Певно, це все провокації Держдепу – десь ми це уже чули.

ЗЕхайп 3.
Президент Володимир Зеленський запропонував тво мера Сміли Віктору Федоренку продати свій автомобіль «Тойота» для погашення боргів міста за тепло. Ідеї продати власну нерухомість або долю в бізнесі президента не навідала. Місяць роботи президента Зеленського коштував українцям на 12,7 мільйонів грн. більше ніж місяць роботи президента Петра Порошенка.

ЗЕхайп 2.
В ОПУ стався скандал з приводу заяви про відставку голови ОПУ Андрія Богдана. Президент Зеленський заявив що заява існує, але він її не підписав. Журналіст «Української правди» Роман Кравець заявив, що відсутність комунікації Офісу президента з представниками ЗМІ – демонстрація «лютої неповаги», що не дає медіа-сектору можливості працювати з джерелами. Водночас голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що команді президента Зеленсього не потрібні журналісти для спілкування з суспільством. Медіарух «Медіа за вільні вибори» засудило провокацію Офісу президента про відставку голови ОПУ Андрія Богдана і застерігло представників нової влади від навмисної дезінформації, спрямованої проти ЗМІ. Як заспівали! Гірше ніж за Порошенка, кажете, вже не буде?

ЗЕхайп 1.
Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що питання відновлення миру і повернення Криму і Донбасу – одна з ключових проблем, але вона не вирішується законами. «Це питання бажання. Бажання закінчити цю війну. У української сторони воно є. На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання», - заявив Разумков. А як же заяви, ніби війна вигідна Порошенку? Тобто війна не припиняється не тому, що Петро Олексійович на ній наживається, а з інших причин?

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко