"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 14 – 20 серпня липня 2019 р.

ЗЕхайп 7.
Режисерами «Ходи гідності» на день Незалежності України, анонсованої ОПУ, стали кліпмейстер Алан Бадоєв та керівник щоу-балету Олена Коляденко. Екс-керівникам «Кварталу-95» не пояснили що хода – не кліп?

ЗЕхайп 6.
Президент Володимир Зеленський внесе до ВР законопроекти, що передбачають матеріальну винагороду для відкривачів корупції у 10% від суми відшкодованих державі збитків або розміру хабаря. Президент вирішив озолотитися на розкритті корупції олігарха Коломойського?

ЗЕхайп 5.
Ветеранові АТО Олександру Воробєй і його компанії з виробництва ножів не дозволили взяти участь у виставці ветеранських бізнесі у межах ІІ Міжнародного волонтерського і ветеранського форуму через можливий візит президента України Володимира Зеленського. «Ви знаєте, я не серджуся, не злюся, не ображаюся, я чото ржу)» - прокоментував подію ветеран. Не додати.

ЗЕхайп 4.
Офіс президента розіслав в Облдержадміністрації листи з рекомендацією надіслати до Києва 24 серпня представників на святкування Дня Незалежності. Згідно листа людей з регіонів звезуть до столиці ще 22-23 серпня на генеральну репетицію, тобто держава оплатить їхнє перебування у Києві протягом 3-х днів. В ОПУ запевняють, що участь працівників бюджетної сфери у заходах до Дня Незалежності у Києві – добровільне. Власне – як завжди коли звозять бюджетників… Це ж як треба не вірити власному народові?

ЗЕхайп 3.
Нардеп від партії «Слуга народу» Олександр Дубінський, коментуючи інцидент, коли дружина президента Ізраїлю Бін’ямина Нетан’яху Сара не схотіла з’їсти шматок караваю в аеропорту, заявив що Україна не викликає повагу у Ізраїлю. При цьому сам прем’єр Ізраїлю, повідомив що його дружина з поваги до Ураїни спеціально обрала для візиту в України жовто-блакитний одяг. Депутат «СН» роздмухує юдофобські настрої?

ЗЕхайп 2.
Від дня призначення на посаду Секретаря національної безпеки і оборони, Олександру Данилюку виплатили 95,4 тис. грн. зарплатні, що удвічі вище, ніж було у екс-секретаря РНБО Олександра Турчинова. Казали же вам – кінець епохи бідності!

ЗЕхайп 1.
Депутат від партії «Слуга народу» Максим Бужанський назвав журналістку видання «Новоє врємя» «тупой овцой». Потенційний голова фракції «СН» екс-волонтер Давид Арахамія відреагував на висловлення свого колеги, мовляв побачимо як він голосуватиме, це й буде справжнім маркером. Ще один депутат від «СН» Олександр Дубінський підтримав свого однопартійця Бужанського: «Трєпєщітє, бандерлогі». У самій партії «Слуга народу» в коментарі щодо ситуації закликали ЗМІ утриматися від оціночних суджень стосовно народних депутатів. Ну прямо як у часи домінування «Партії Регіонів» - журналісти, задоволені?

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко