"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 28 серпня – 3 вересня липня 2019 р.

ЗЕхайп 7.
Прем’єр-міністр Гончарук об’явив про зміну формату засідань Уряду – і попросив журналістів залишити засідання. Прем’єр пояснив що хоче припинити «показуху» і що попередні засідання уряду, які знімали журналісти були «спектаклем». З прем’єра глузувати не буду – більшість журналістів слухняро зробили що казали.

ЗЕхайп 6.
Президент Зеленський заявив, що йому не дозволяють їздити на роботу на велосипеді. Зеленський заявив, шр це небезпечно і що він чекає коли дозволять. Нелюди не дають президенту грати Голобородька!

ЗЕхайп 5.
Народний депутат від «Слуги народу» Артем Дмитрук після голосування у Верховній Раді, на зміг згадати імені новообраного прем’єр-міністра України. «Ми спілкувалися з ним у Трускавці, це гарний спеціаліст», - сказав Дмитрук. Низка новообраних депутатів від партії «Слуга народу» не змогли відповісти журналістам, що таке САП, і не всі знають як розшифровується абревіатура АРМА. Нардеп Сергій Костюк, яки працюватиме в аграрному комітеті Ради, не зміг відповісти скільки квадратних метрів у гектарі. Справді навіщо зайва інформація, коли як голосувати – скажуть?

ЗЕхайп 4.
Радник президента з питань охорони здоров’я, новообраний нардеп від партії «Слуга народу» Михайло Редуцкий вилаявся матом стосовно екс-тво Мінохорони здоров’я Уляни Супрун у переписці про кандидатів на посаду голови цього відомства. Редуцький виправдався тим, що пані Супрун казала раніше про те що матюки корисні для здоров’я. Що правда – то правда, аби не матюки, від роботи нового складу ВР були б масові серцеві напади.

ЗЕхайп 3.
Видання «Страна» оприлюднила скриншот переписки народного депутата від партії «Слуга народу» Лізи Богуцької, згідно якого міністра внутрішніх справ Авакова вирішили залишити в Кабміни через путч його готовить екс-президент Порошенко. У партії «Слуга народу» інформацію коментувати відмовилися. Президент Зеленський порадив нардепам у ВР приймати більше законів і менше писати SMS. Натякнув?

ЗЕхайп 2.
Президент України Володимир Зеленський під час засідання Верховної Ради обматерив народних депутатів перед голосуванням за зняття депутатської недоторканості. У якийсь момент Зеленський не стримався і загорлам: «Ну і сказал? Чєво ви арьотє всьо врємя? П…ц!» і хлопнув руками о стіл. Ще ніколи президент не визначав так точно те, що відбувається в країні.

ЗЕхайп 1.
Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив про можливе повернення до України українських полонених з Росії, пославшись на співробітницю Верховної Ради. В офісі президента інформацію спростували. Було цінно дізнатися що не тільки президент, а й генпрокурор інформацію про міжнародні справи дізнається з інтернету. Технократи!

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко