"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 4 - 17 вересня 2019 р.

ЗЕзайп 9.
Прес-секретар президента Зеленського Юлія Мендель похвалилася патріотичною тату на спині і тим що заради роботи в команді Зеленського вона розійшлася зі своїм бойфрендом. От як вони виглядають нині – патріотизм і відданість!

ЗЕзайп 8.
Декларація прем’єра Гончарука свідчить, що він використовував форму фіктивного підприємництва і відтак – ухилявся від сплати податків. Стало відомо також, що комунальні підприємства Чернігова кілька разів подавали до суду на прем’єра Гончарука і його рідних через борги за гарячу воду та інші комунальні послуги. Зате от як проведе він реформи!

ЗЕхайп 7.
Народний депутат від «Слуги народу» Богуцька розкритикувала своїх одно партійців за поведінку у Верховній Раді. «Дико обурює відсутність елементарної поваги одне до одного у Парламенті. Тиняння по залу і далеко за його межами на вечірньому засідання я назвали базарною дисципліною». Не буду співчувати Богуцькій – кого сама привела в парламент, тими і насолоджується.

ЗЕхайп 6.
Зловлений на кнопкодавстві нардеп з Донецької області Олександр Ковальов погрожував журналістам громадського об’єднання «Чесно». Нардеп підійшов до журналістів у кулуарах ВР і став з’ясовувати їхні особисті дані. Учасники руху звернулися до правоохоронних органів. Дивно а чого чекали журналісти після «тупих овець» та заяв Богдана?

ЗЕхайп 5.
Народий депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський накинувся з критикою на голову «Укроборонпрому» Абромавічуса. За словами Дубінського Абромавічус не може працювати в державних установах позаяк він – громадянин Латвії, і крім того за словами Дубінського бізнес Абромавічуса інвестує в «Себрбанк Росії» та в «Газпром». Чекаємо історію «свинарчук-2».

ЗЕхайп 4.
Офіс президента України офіційно не протоколював доручення Володимира Зеленського, які він дав на засіданні 2 вересня з силовиками, представниками Уряду та Верховної Ради. Зеленський – розумний, слідів – не лишає. Самі зроблять – самі відповідатимуть.

ЗЕхайп 3.
Нардепи Бужанський і Дубінський заявили про обман своїх однопартійців. «Третья за 2 дня попытка на*ебать мажоритарщиков собственной фракции» - написав Бужанський. Збурення обох нардепів виклакав законопроект який дозволяє виключати з Ради мажоритарників, яких виключать з фракції. Навіть прикро, що першими проти закріпачення депутатів у «Слузі народу» виступили такі от особи.

ЗЕхайп 2.
НАБУ заявила, що ціна «Роттердам+» - коректна. За словами детективів, ціна в Амстердамі, Роттердамі та Антверпені відповідала цінам встановленим на ринку України. Претензії НАБУ – до включення у формулу розходів на доставку вугілля з Роттердаму. Іншими словами претензії НАБУ не до Роттердаму, вони до «+». Після 3 років розслідування – грандіозний результат.

ЗЕхайп 1.
Відсвяткувати 70-річчя нардепа і соратника Медведчука Григорія Суркіса приїхали помічник Зеленського Шефір, нардепи від «Слуги народу» Радуцький і Ткаченко, актори студії «95 квартал» і голова СБУ Іван Баканов. Баканов пояснив свою присутність: «Вивчав оперативну обстановку». Ніщо не видавало в Штирлиці радянського агента…

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко