"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 18 – 24 вересня 2019 р.

ЗЕхайп 7.
Президент Зеленський обірвав опонентів під час конференції щодо реформи з управління земельними стосунками: «У нас не урок географії!» Невдоволення президента викликала нагадка, що в Ізраїлі немає ринку землі. Присутні в залі почали назвати інші країни в яких так само немає ринку землі. Добре хоч не запитали в президента що таке взагалі – ринок землі?

ЗЕхайп 6.
Народний депутат від фракції "Слуги народу" Макс Бужанський заявив, що Володимир В'ятрович, який до вчорашнього дня обіймав посаду голови Українського інституту національної пам'яті (УІНП), "легалізував нацизм". Водночас прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що незважаючи на звільнення Володимира В'ятровича, ключові напрямки роботи Інституту національної пам'яті залишаться незмінні. Далі будуть «нацизм легалізовувати»?

ЗЕхайп 5.
Депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський розіслав тисячі листів з однаковим текстом на всі адреси представників Лондонської школи економіки, де нині працює екс-голова Нацбанку Валерія Гонтарева. Зміст приблизно такий, що Гонтарєва - головний ворог України, бандит і корупціонер. «Я вважаю, це несе ганьбу для країни ", - розповіла Гонтарева. Знайшла чим дорікнути, у Дубінського робота така – ганьбу нести.

ЗЕхайп 4.
Зеленський паралізував роботу колл-центру НАБУ. Президент Володимир Зеленський закликав українців звертатися в НАБУ, якщо їм пропонують хабар або відкат. Представники НАБУ звернулися до Президента Володимиру Зеленському та українців з проханням не повідомляти їм на гарячу лінію про кожний випадок корупції, як раніше просив Глава держави. Велика частина дзвінків надходить не за адресою, оскільки НАБУ займається тільки кримінальними корупційними злочинами, вчиненими вищими посадовими особами, які уповноважені виконувати державні або місцеві функції, однак своїми діями створюють загрозу державній безпеці України. Кажуть в екологічній службі і в ДСНС сильно напряглися.

ЗЕхайп 3.
На зустрічі з врегулювання конфлікту на Донбасі в Офісі Президента активістам і блогерам розповіли, що Президент України Володимир Зеленський - один з найбільших лідерів світу. Про це повідомив представник "ІнфоНапалма" Михайло Макарук. От такого в історії України ще не було – з гарантією!

ЗЕхайп 2.
У партії "Слуга народу" вважають, що Україна повинна переглянути свій підхід до відносин з НАТО і відмовитися від ідеї вступити в альянс. Про це заявила обрана від президентської партії "Слуга народу" представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді і голова парламентського підкомітету з держбезпеки і оборони Ірина Верещук в інтерв'ю телеканалу "112 Україна". Ніяк не риторика Табачника і Колесніченка!

ЗЕхайп 1.
Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальне провадження стосовно народного депутата від фракції "Європейська Солідарність", екс-спікера парламенту Андрія Парубія. За організацію захисту Одеси навесні 2014 го. В своєму листі ГБР це називає "масовими заворушеннями". Абсурдними звинувачення ДБР назвав навіть міністр Арсен Аваков. Цікаво – а бійцям добробатів до допитів коли приготуватися?

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко