"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 9 – 15 жовтня 2019 р.

ЗЕхайп 7
Прес-служба Президента України Володимира Зеленського допустила помилку в назві країни, в яку здійснив візит Глава держави, назвавши Латвію Литвою. Фахівцю прес-служби президента України Володимира Зеленського, який допустив помилку в назві країни, в яку здійснив візит Глава держави, подарували атлас. Кажуть тепер в коридорах на Банковій мучаються питанням, як правильно – Іран чи Ірак?

ЗЕхайп 6
Прем’єр Гончарук пояснив, що його ступінь доктора філософії не пов’язана з науковими досягненнями. Вчену ступінь він отримав в результаті навчання у вищому навчальному закладі, у якого не було державної ліцензії. «Колись давним-давно у мене був диплом недержавного зразка». Що, і так було можна?

ЗЕхайп 5
Комік, актор і тренер "Ліги сміху" Сергій Сивохо став радником секретаря Ради нацбезпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Сивохо уточнив, що він буде відповідати виключно за гуманітарну політику. Комік до коміка по комічне?

ЗЕхайп 4
Президент України Володимир Зеленський підписав закони про введення програмних реєстраторів розрахункових операцій (РРО), електронних чеків і кешбеку. Помічник депутата "Слуги народу" Данила Гетьманцева Дмитро Михайленко оприлюднив концепцію про плани оподаткування послуг таксі в Україні. Помічник “слуги народу” вважає, що в Україні диспетчерські повинні бути податковими агентами, таксисти – підприємцями. Також народний депутат від політичної фракції "Голос" Інна Совсун повідомила, що бюджетний комітет відхилив їх пропозицію щодо збільшення в бюджеті витрат на оплату праці педагогів. Кінець епохи бідності!

ЗЕхайп 3
У народного депутата від партії "Слуга народу", колишнього гендиректора телеканалу "1 + 1" Олександра Ткаченка знайшли незадекларований будинок у Києві. Ткаченко проживає в зазначеному будинку зі своєю сім’єю не менш як протягом трьох років. Тут час волати про Мальдиви і Липецьку фабрику.

ЗЕхайп 2
У бюджеті на 2020 рік уряд прибрав низку соціальних пільг, що існували за президента Порошенка. Не буде тринадцятої пенсії, яку весною започаткували для пенсіонерів з найнижчими пенсіями. Не буде доплати за третю, четверту дитину і так далі. Не буде продовження програми з будівництва сільських амбулаторій і телемедицини. Не буде підвищення грошового забезпечення бійцям ЗСУ. Попривикали, розумієш, за бариг!

ЗЕхайп 1
Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський вибачився перед екс-главою Нацбанку Валерією Гонтаревою за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки, артисти якого разом з коміками з "Кварталу 95" виконали пісню про підпал її будинку. Артисти студії “Квартал 95” жорстко висміяли те, що у екс-глави Національного банку Валерії Гонтаревої згорів будинок, назвавши це “яскравою подією”. Олігарх Ігор Коломойський назвав Милованова дебілом, а Бородянського – покидьком. Також Коломойський порадив екс-голові Національного банку України Валерії Гонтаревій сидіти в Лондоні і переписувати майно на інших, щоб їй чогось ще не спалили. Додати нічого.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко