"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 7 - 20 листопада 2019 р.

ЗЕхайп 7
У Службі безпеки України (СБУ) немає перевіреної інформації, яка б підтверджувала слова глави фракції "Слуга народу" Давида Арахамії про те, що учасників акції "Ні капітуляції" підкупили.

ЗЕхайп 6
"Слуга народу" Олександр Дубінський звинуватив журналіста Дениса Бігуса в "заказусі" у відповідь на розслідування про його 24 квартири, 70 соток землі, 2 будинки й 17 автомобілів. Крім того, Дубінський наполягає, що ніколи не був журналістом телеканалу “1+1”, а був продюсером і акціонером каналу. І ще – ведучим. Редактору CNN з його зарплатою знадобиться пропрацювати близько 20 років, щоб досягти рівня стану сім’ї Дубинського. Також Дубінський заявив, що партійне будівництво на місцях провалюється. «Немає нічого. Взагалі нічого». Також народний депутат Антон Поляков в своєму Telegram-каналі написав нібито заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна отримала свою посаду в міністерстві через ліжко.

ЗЕхайп 5
Партія "Слуга народу" повинна бути "сексі і збуджувати". Про це на з’їзді політсили заявив новий голова Олександр Корнієнко. Ну так би і сказали, що Яременко партійну ідеологію готував – з профі радився.

ЗЕхайп 4
Народний депутат від "Слуги народу", голова комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус побився з лідером Радикальної партії Олегом Ляшком. Ляшко пояснив що причиною було те що Герус лобіює імпорт електроенергії в Україну з Росії. Фракція «Слуга народу» вирішила відправити Геруса на занняття дзю-до. Путіну це теж сподобається.

ЗЕхайп 3
Депутатка-мажоритарниця від "Слуги народу" Анна Скороход заявила, що її чоловіка незаконно затримали за те, що вона голосувала не так, як їй наказували в фракції. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що стосовно Ганни Скороход прийняте рішення щодо виключення, оскільки вона не підтримує спільних рішень. Народний депутат України Анна Скороход повідомила, що у фракції "Слуги народу" видають зарплати в конвертах: “$5 тис. – звичайним депутатам, $10 тис. – якщо у тебе керівна посада в комітеті і $15 тис. – заступникам голови фракції”.

ЗЕхайп 2
Президент Зеленський заявив, що лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко приходила з кадровими пропозиціями. Але пропозиції ці були спрямовані не на залучення інвестицій і подолання корупції, а на “призначення на солодкі місця”. «Подивіться, який гарний вигляд має зараз «опозиція». Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького», - написав Зеленський. Юлія Тимошенко відповіла президенту Володимиру Зеленському: «Чекаємо Вас на корпоративах … Можна зі своїм піаніно».

ЗЕхайп 1
Повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор розповів, що колишній спеціальний представник США в Україні Курт Волкер розповів що в Офісі президента України вважають Порошенка винним у війні на Донбасі. «Українці дістали телефони й показали фотографії родичів, які були поранені або вбиті в війні на Донбасі» - розповів дипломат. По факту – Єрмак повторив мессиджи російської пропаганди про те що війну ніби розв’язав Порошенко. У соцмережах швидко відмітили, що обидва чиновники збрехали – їхні родичі живі. Єрмак заперечив сказане Тейлором – фактично звинуватив американського дипломата у брехні під присягою.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко