"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 20 – 26 листопада 2019 р.

ЗЕшквар 7
У Харківській області зламався літак президента України Володимира Зеленського. "Борт №1" не витримав уперше за 20 років. Як кажуть в народі, в поганого хазяїна і свині кволі.

ЗЕшквар 6
Партія "Слуга народу" не витрачає кошти на виплату зарплат, оскільки у зазначеній політсилі офіційно не працевлаштована жодна людина. “Слуга народу” також не витратила офіційно жодної гривні на заробітну плату. Загалом за період липня-вересня партія витратила 240 млн гривень, з них 0 грн — на заробітну плату. Дивні люди. Може вам ще й податки заплатити? З/п в конвертах – стиль «Слуги народу»!

ЗЕшквар 5
Міністр енергетики та захисту навколишнього середовища України Олексій Оржель підтвердив що низька ціна на газ улітку була викликана сезонними причинами і ніякої заслуг уряду чи президента там нема. Коментуючи підвищення в листопаді вартості газу для населення на 14,7 %, міністр не виключив, що ціна може зрости і в грудні. Ще одне розчарування для 73%.

ЗЕшквар 4
Народний депутат від фракції "Слуги народу", колишній генеральний директор телеканалу "1+1", який належить олігарху Ігорю Коломойському, Олександр Ткаченко презентував проєкт закону про медіа: блогерів пропонують обкласти податками. Це ті які здіймали істерику через кожну критику свого каналу з боку влади – чому дивуватися?

ЗЕшквар 3
Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка заявив, що народний депутат України від фракції партії “Слуга народу“ Роман Іванісов має погашену судимість за зґвалтування неповнолітньої. Генеральна прокуратура назвала цю інформацію непідтвердженою Але пізніше надійшло підтвердження. Депутат Іванісов тимчасово зупинив членство у фракції. І хто тільки їх-таких зібрав?

ЗЕшквар 2
Радник секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергій Сивохо вважає, що мешканців Донбасу треба пробачати й просити в них вибачення. Ветерани АТО/ООС – оцінили.

ЗЕшквар 1
Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що в Україні сьогодні немає корупції на топ-рівні. Імена Геруса, Богдана, Коломойського прем’єру ні про що не говорять?

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко