"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 27 листопада – 3 грудня 2019р.

ЗЕхайп 7
Прес-секретар президента України Юлія Мендель назвала Литву Латвією, а згодом повідомила, що таким чином "потролила" користувачів Мережі. Викапана Яременко – той теж повій замовляв у сесійній залі ВР «для провокації».

ЗЕхайп 6
Українська волонтерка Маруся Звіробій заявила, що під час обшуків працівники ДБР вилучили у неї пластиковий пістолет дитини та флешку з Гімном України. Дещо раніше правоохоронці відкрили кримінальне провадження через висловлювання народного депутата від “Європейської Солідарності” Софії Федини та волонтера Марусі Звіробій про Президента України Володимира Зеленського.

ЗЕхайп 5
Міністр розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства України розпалив у соцмережах активну дискусію про те, "що робити" з фізичними особами-підприємцями. коментатори нагадали міністру, що це питання було розписано в програмі “Зе!Команди” та запропонували йому ознайомитися. Чого захотіли!

ЗЕхайп 4
Витрати на утримання Офісу Президента та діяльність Глави держави за 5 місяців каденції Володимира Зеленського збільшилися на 27,8 млн грн. «Слуга народу» для народу – дороге задоволення.

ЗЕхайп 3
Колишня журналістка та член фракції "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що свободу слова в Україні " варто було б приглушити з поваги до інституту Президентства". Пізніше вона заявила, що її слова вирвали з контексту. З якого саме контексту – зрозуміла вся країна.

ЗЕхайп 2
Президент України Володимир Зеленський звільнив заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергія Кривоноса з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю та з робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави. "Перетворили РНБО… на посміховисько з клоунами" – прокоментував новину Кривонос. Либонь – не Сивоха!

ЗЕхайп 1
Рівень підтримки президента України Володимира Зеленського скоротився на 21 % з початку осені, при чому на 10 % з початку листопада. 75 % респондентів заявили, що не бачать успіхів нової влади в питанні зниження тарифів ЖКГ. 52% українців не схвалюють роботу Верховної Ради. 45% заявили що їхня оплата за ЖКГ – зросла. Оцінюючи успішність нової влади у справі вирішення конфлікту на Донбасі, 51 % респондентів заявили, що вона “справляється не успішно”. Не бачать просування в розслідуванні резонансних кримінальних справ 71 % українців.

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко