"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 4 – 10 грудня 2019р.

ЗЕхайп 7
У фракції "Слуги народу" заявили про намір відправити понад 300 народних депутатів на навчання до Сполучених штатів Америки у 2020 році. Народні депутати проходитимуть спеціальне навчання в США за програмою американського Конгресу “Open World”. Ну, за державний кошт – гріх не скататися.

ЗЕхайп 6
Майже весь директорат Міністерства охорони здоров’я звільняється. «Заходити у найскладнішу реформу країни з керівництвом, яке замість підтримки і побудови команди думає лише про власне крісло – це було б прикрим самогубством», - заявила керівник директорату стратегічного планування та євроінтеграції МОЗ Ірина Литовченко. Пані Литовченко також розповіла, що у відомстві наразі діє табу на прізвище екс-очільника МОЗу Уляни Супрун.

ЗЕхайп 5
Нардеп від "Слуги народу" Юрій Корявченков ("Юзік" з "Кварталу 95") припаркувався на перехресті в центрі Одеси, заблокувавши проїзд рятувальників до згорілого коледжу. Інцидент стався в понеділок під час візиту нардепа до будівлі коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на вулиці Троїцькій в Одесі, де 4 грудня сталася пожежа.

ЗЕхайп 4
Гендиректор концерну "Укроборонпром" Айварас Абромавічус отримує зарплату вдесятеро меншу, ніж його заступник Мустафа Найєм. Посадовий оклад гендиректора концерну Айвараса Абромавичуса поки не затверджено наглядовою радою, тож оплата праці здійснюється в межах мінімальної зарплати - 4 603, 72 гривень. При цьому щомісячний оклад його заступника з питань взаємодії з органами державної влади Мустафи Найєма становить 43 тисячі гривень. Заслужив – гарно Порошенка багном поливав.

ЗЕхайп 3
Народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський вніс до Парламенту законопроєкт про визнання таким, що втратив чинність, закону про функціонування української мови. Такий крок Бужанський аргументував висновками Венеціанської комісії, яка заявила, що новий закон про мову “не може знайти баланс між зміцненням української мови та захистом мовних прав меншин”. Уповноважена із захисту державної мови Тетяна Монахова не має наміру ініціювати переписування закону про українську мову або ж відкладання його імплементації.

ЗЕхайп 2
Президент України Володимир Зеленський і спікер парламенту Дмитро Разумков потрапили до переліку номінантів антипремії за сексизм. Президент України Володимир Зеленський назвав українських жінок “брендом” країни, а спікер Разумков на ток-шоу порівняв роботу парламенту зі зґвалтуванням. “Думаю, на зґвалтування не слід іти, та й дівчина так собі”.

ЗЕхайп 1
У Верховній Раді дев'ятого скликання відбулася бійка, учасниками якої стали нардепи від "Слуги народу" Гео Лерос і Максим Бужанський. Приводом для бійки стало листування у внутрішньому чаті фракції. А саме образи нардепа від "СН" Ірини Верещук з боку Лероса. Повне листування опублікував Джокер у Телеграм-каналі. Після скандалу "Слуги народу" намагалися з'ясувати, хто злив інформацію Джокеру?

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко