"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 18 – 24 грудня 2019р.

ЗЕхайп 7
На Окружній дорозі міста Харків поставили на ремонт міст, який голова Харківської ОДА двома днями раніше урочисто здав в експлуатацію після ремонту. Зате відзвітували вчасно.

ЗЕхайп 6
Народні депутати ухвалили законопроект «про зняття депутатської недоторканості». Найбільше голосів за закон дала «Слуга народу». За законом, порушувати справу проти депутата може лише генпрокурор, і ще народні депутати України не несуть юридичної відповідальності за результати голосування або висловлювання у Верховній Раді України та її органах, а також при здійсненні депутатських повноважень, за винятком відповідальності за образу чи наклеп. Низка експертів розцінила цей закон як не зняття, а посилення депутатської недоторканості.

ЗЕхайп 5
Директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника внесли до державного реєстру корупціонерів. Це не заважає Ситнику й надалі керувати НАБУ – ніхто й не думає його звільняти. Народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко подав законопроєкт, згідно з яким вчинення корупційного правопорушення є підставою для звільнення директора НАБУ.

ЗЕхайп 4
Верховна рада провалила закон про легалізацію азартних ігор. Президент Зеленський непрямо звинуватив у провалі Арсена Авакова. У результаті МВС і СБУ було наказано закрити всі нелегальні гральні заклади. МВС і СБУ захоплено кинулися закривати заклади… ви розумієте які.

ЗЕхайп 3
Заступник глави концерну "Укрборонпром" Мустафа Найєм отримав за місяць роботи зарплату в розмірі понад 300 тисяч гривень. Раніше у відповідь на запит журналістів Найєм повідомив, що його щомісячний оклад становить 43 тисячі гривень. Також стало відомо, що оклад гендиректора концерну “Укроборонпром” Айвараса Абромавичуса в 10 разів менше, ніж його заступника Мустафи Найєма.

ЗЕхайп 2
Служба безпеки України, керована другом президента Іваном Бакановим, висловила невдоволення тим, що "ПриватБанк" не погоджує подання позовів проти колишнього власника банку Ігоря Коломойського зі спецслужбою. Заступник голови СБУ Володимир Горбенко заявив, що координація роботи в цьому напрямі є обов’язковою, та попросив керівництво “Приватбанку” надалі узгоджувати свої дії з СБУ і ГПУ. Ігор Валерійович не хвилюватиметься, знову таки.

ЗЕхайп 1.
Народні депутати від партії "Слуга народу" відгуляли новорічний корпоратив. Ведучою вечора була Катерина Осадча. Після офіційних промов розпочався концерт, на якому виступили Тіна Кароль, Jerry Heil, група 80-х Ottawan і учасники “Ліги сміху” – команда “Стоянівка”. в Мережі з’явилася інформація, що на корпоративі розливали коньяк, пляшка якого коштує 35 тисяч грн. У фракції не змогли ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію. Після офіційної концертної програми відбулася і неофіційна. Як розповіли НВ присутні на корпоративі нардепи, були організовані танці в CHI і караоке-вечір в ресторані Champion Hall. «Слуги народу», ви ж розумієте?

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко