"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 25 грудня – 7 січня 2019р.

ЗЕхайп 9
Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, який сам зберігає заощадження в іноземній валюті, заявив, що це погано для економіки.

ЗЕхайп 8
Очільник парламентської фракції президентської партії "Слуга народу" Давид Арахамія висловив думку, що зарплата нардепів Верховної має становити від 70 до 100 тисяч гривень. Здається перед виборами «Слуга народу» обіцяла щось не таке.

ЗЕхайп 7
Депутат від фракції "Слуга народу" Олексій Устенко заявив, ніби Україна спровокувала Росію напасти у 2014 році. «У 14-му році був прийнятий закон про мову, після чого спровокували всі ці дії в Криму, після чого Російська Федерація увійшла в Крим. Це було одним з того, з чого все почалося», — заявив Устенко.

ЗЕхайп 6
Президент України Володимир Зеленський і лідер Росії Володимир Путін провели телефонну розмову, під час якої привітали один одного зі святами. На сайті Кремля йдеться, що телефонна розмова відбулася “за ініціативою української сторони”. «Акцентовано на необхідності продовження послідовної реалізації мінського “Комплексу заходів”». А на фронті продовжують гинути хлопці…

ЗЕхайп 5
Для обміну українських полонених з під варти відпустили «беркутівців» обвинувачених у вбивстві 48 і пораненні 80 людей під час Революції Гідності. Адвокат сімей Героїв Небесної сотні Євгенія Закревська заявила, що обмін п'яти колишніх співробітників "Беркута" фактично зупинить розгляд справи по розстрілам на Майдані. Крім того У списки обміну включили і організаторів вибуху біля Палацу спорту в Харкові 22 лютого 2015 року. Звільнили у Харкові з під-арешту і обвинуваченого у трьох вбивствах Максима Мисяка. Звільнили задля обміну Дарію Мастикашеву та Олександра Каратая. В українській в’язниці вони просиділи 2 роки за підозрою в державній зраді. Тощо й тощо. У полоні терористів ДиРи лишається ще 300 заручників.

ЗЕхайп 4
Народний депутат Олександр Дубінський поповнив свій автопарк ще чотирма елітними автівками. Йдеться про автомобіль Mercedes-Benz G55, який коштує більш як 1,2 млн грн, Toyota Land Cruiser 200 за 1,1 млн грн і Mercedes-Benz E 55 AMG майже за 350 тисяч грн. народний депутат купив також Cadillac Escalade 6.2i, який обійшовся йому більш ніж в 1,1 млн грн. Мама любить швидкість…

ЗЕхайп 3
Радник секретаря РНБО Сергій Сивохо разом з українським рок-музикантом Олегом Карамазовим, який називав революцію 2014 року "божевільною", взяв участь в заході, організованому телеканалом "112" і УПЦ МП. Серед іншого Сівохо назвав філію російської РПЦ, так звану УПЦ-МП він розглядає як посередника для припинення війни на Донбасі.

ЗЕхайп 2
«Неважливо як названа вулиця, тому що вона освітлена і заасфальтована. Де немає різниці, у якого пам’ятника ти чекаєш дівчину, в яку ти закоханий», - президент України Володимир Зеленський закликав українців в новому 2020 році бути єдиною країною, практично процітувавши месиджи спікерів колишньої Партії Регіонів. в своєму привітанні Зеленський не згадав про анексію Криму, агресію Росії та військових на Донбасі. Український режисер і колишній політв'язень Олег Сенцов відповів президенту Володимиру Зеленському, що він хоче "ходити проспектом Бандери, а не Сталіна".

ЗЕхайп 1
Президент України Володимир Зеленський в Омані зупинився в елітному готелі, де найдешевший номер коштує $325 за одну ніч. Коли про це стало відомо, Офіс президента почав переконувати ніби президент поїхав домовлятися про збільшення товарообігу з Оманом, який, як офшорна зона внесений до чорного списку ЄС і імпорт з якого складає 0,012% від загального імпорту України. Про якісь зустрічі з Зеленським ЗМІ Оману не повідомила нічого. Султанат Оман не має посольства в Україні. Його функції виконує посольство в Москві.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

PS. Шкода - не знаю автора іллюстрації. Душевно!

Дмитро "Калинчук" Вовнянко