"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕхайп" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Наразі від 8 - 14 січня 2020 р.

ЗЕхайп 7
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу "Прямий" через висловлювання ведучого Сергія Пояркова на адресу президента Володимира Зеленського. А то позвикали за Порошенка, що можна на «плюсах» президента паплюжити як хочеться!

ЗЕхайп 6
Президент Володимир Зеленський призначив до складу ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" першу леді Олену Зеленську. Причиною призначення на посаду вказано було «дружина президента України». А Янукович і не знав, що так теж можна.

ЗЕхайп 5
Спалахнув конфлікт антикорупціонера Віталія Шабуніна з нардепами Дубінським і Бужанським. Шабунін заявив, що Олександр Дубинський присвятив йому “майже цілу передачу” на телеканалі “1+1” на замовлення олігарха Ігоря Коломойського. Реакції від Дубінського в соціальних мережах на цю заяву не було. Однак він згадував в своєму Telegram-каналі про Шабуніна в той день двічі — як “розкрадача грантів” та “розкрадача коштів на реформу прокуратури”. За 3 дні Шабунін оголосив про запуск проекту ЦПК “Серпом по молоту”, в рамках якого ЦПК збирає інформацію про “зашквари” народних депутатів та поширює їх в соцмережах. Одними з перших Шабунін запропонував “покарати” нардепів від “Слуги народу” Олександра Дубінського і Максима Бужанського. Нардеп Бужанський пообіцяв Шабуніну покарати його дешевше. Борці з корупцією – що з них взяти?

ЗЕхайп 4
Народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко вперше за тривалий час після скандалу з листуванням виступив із парламентської трибуни. Виступ супроводжувався вигуками "Ганьба!" з боку нардепів. Натомість нардепи від “Слуги народу”, навпаки, вирішили підтримати Яременка оплесками. Певно, натякали, що тепер повій він може замовляти безперешкодно з будь-якого місця у ВР.

ЗЕхайп 3
Чиновники Міністерства культури України задекларували величезні зарплати за грудень. Державний секретар Мінкульту Ростислав Карандєєв, наприклад, отримав в грудні 497 709 гривень.

ЗЕхайп 2
Глава МЗС Вадим Пристайко, говорячи про катастрофу українського літака в Ірані, заявив, що Україна "на щастя" втратила "лише 11 людей", в той час як втрати інших держав є значно більшими. Схоже стає зрозуміло чому досвідчений дипломат Пристайко опинився у ЗЕкоманді.

ЗЕхайп 1
Президент України Володимир Зеленський повернувся в Україну з відпочинку в Омані майже через добу після трагедії літака авіакомпанії МАУ в Ірані. Президент повернувся чартерним рейсом 9 січня о 2:37 ночі. Зеленському переліт обійшовся приблизно в 86 тисяч доларів. Президент України Володимир Зеленський після прибуття з Оману, зібрав нараду з приводу катастрофи літака МАУ в Ірані. На нараді були відсутні голова ОПУ Андрій Богдан і голова СБУ Іван Баканов – обоє продовжували перебувати на відпочинку і повертатися до Києва причин не побачили. Після загибелі Українського «Боїнга» в Ірані СБУ так і не порушило справу про теракт. Натомість МВС продовжувала шукати порушення пілотів навіть тоді коли Іран визнав провину.

На цьому – все. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко