"ЗЕЛЕНІ КРАДУТЬ НА ХАРЧАХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕЛЕНІ КРАДУТЬ НА ХАРЧАХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Коли влада відмінила електронні аукціони в системі «ProzoRRo» на період воєнного стану, опозиція криком кричала, що повертається корупція вже знищена в часи Петра Порошенка. У відповідь посміялися навіть творці «ProzoRRo», Максим Нефьодов наприклад, написав що йому все норм.

І от – не минуло двох місяців. Видання “Дзеркало тижня” оприлюднило документ про закупівлю резніковським Міністерством оборони харчів на цінах у 2-3 рази вищих ніж у супермаркеті “Сільпо” в центрі Києва. Слабо?

Для тих хто не зрозумів, пояснюю. Команда Зеленського, яка стала владою завдяки “скандалу свинарчуків”, щойно прославилася власним “свинарчуком”. Але є принципова різниця.

Олег “свинарчук” Гладковський купував дефіцитні прилади для військової техніки з Росії для українського війська. З цієї оборудки роздули корупційний скандал, але протягом трьох років прокуратура і ДБР не змогли довести ті звинувачення до суду. А тут військових обкрадали на… харчах. Далі провалюватися в мерзенність вже нема куди.

Слухайте, а я ще дивувався, що з чим – з чим, а з харчами в ЗСУ все чудово. Очевидно, крали давно, але зараз банально охреніли.

У зв’язку з тим, що влада і її вилизувачі взяли моду будь-яку критику подавати як російське ІПСО, а будь-яку опозицію владі називати запроданцями Москви, я хочу запитати. Міноборони Резнікова обкрадати українських солдат заходилося, бо їх біс поплутав, чи чиновники Резнікова масово продалися Росії? По чому нині Батьківщина, агов? Про наявність совісті у тих хто лізе своєю чиновницькою ложкою в солдатський казан, я не питаю вже як таке.

І ще питання до ЗЕботви і їхніх медійних зверхників з банди Подоляка. Я правильно розумію? Про те що чиновники міноборони Резнікова обкрадають солдат на харчах, треба було гордо промовчати “а то Скабєєва скаже”? У війну ж опозиції до влади бути не може, правда? До речі, мені прямо цікаво як швидко Юрія Ніколова і все “Дзеркало тижня” назвуть запроданцями Москви? В цинізмі ЗЕботви я не сумніваюся.