Зеленi чоловічки: Юлія Тимошенко готує план помсти Зеленському

Зеленi чоловічки: Юлія Тимошенко готує план помсти Зеленському

Сьогодні в офісі Батьківщини на Турівській спекотно – Юля лютує через зраду Зеленського і наказала своїм технологам готувати сценарії помсти.

Справа в тому, що затриманий поліцією керівник «Державної продовольчо-зернової корпорації» Андрій Власенко, який тікав з України через звинувачення у розкраданні 57 мільйонів доларів, – це людина Юлії Володимирівни.

«Батьківщина» отримала власного керівника стратегічного держпідприємства за те, що минулого року допомогла недомонобільшості Зеленського проштовхнути здирницький бюджет, де основні кошти отримували ручні силовики та сам шмаркля.  

Очевидно, з ресурсами на Банковій все настільки критично, що вони вирішили віджати назад одне з головний «корит» партії «Батьківщина». Але Юля сприйняла цю новину, як особисту образу та зраду з боку Зеленського.

Як передають наші джерела, якщо Вона знайде фінансування, то задача мінімум на осінь - мітинги фермерів і селян проти Зеленського, нібито через ринок землі. Задача максимум – почати процедуру імпічменту задля власного піару, нарощування значущості і в надії, що цю ініціативу підтримають інші опозиційні сили. При чому їй не принципово з ким скидати Зелю – чи з проросійською чи з проукраїнською опозицією.

З цього напрошується два висновки:

 Не можна бути в опозиції проти шмарклі на півшишечки, як це робила Тимошенко останні два роки. Тепер вона відчує це на власній шкурі, коли партійна каса спорожніє без "відкатів" з ДПЗК.

 Жадоба до легких грошей повністю засліпила Зеленського і його оточення на Банковій настільки, що вони навіть не прораховують наслідки війни проти всіх.

На фото: Керівника Зернової держкорпорації затримали при спробі втечі з України