Зеленський - новий Янукович. Державна зрада Порошенка | Суботній Політклуб

Зеленський - новий Янукович. Державна зрада Порошенка | Суботній Політклуб

Президент Володимир Зеленський - Віктор Янукович: політичне переслідування 5-го президента Петра Порошенка теж саме, що й переслідування Віктором Януковичем Юлії Тимошенко. 

Купівля вугілля з окупованих територій не була таємницею. Це відверте політичне переслідування опонента. Зеленський повторює дії Януковича. Звинувачення 5-го президента Петра Порошенка у державній зраді, очевидно, має політичний мотив. Державна зрада Петра Порошенка у купівлі вугілля з окупованих територій у суді розсиплеться. У цьому немає сумнівів.

2019 рік - рік реваншу режиму, який зазнав поразки 2014-го. Для того, щоби цей реванш виглядав як загальнонаціональний, використали так званих корисних ідіотів. Велика частина людей голосували за Володимира Зеленського як за кандидата реваншу, вони би проголосували і за Януковича, якби він балотувався. Але Янукович не набрав би такої кількості голосів, як Зеленський. Діяльність чинної влади виглядає як репліка режиму Януковича. 

Володимир Зеленський - плоть від плоті режиму Віктора Януковича. Квартал 95 по своїй суті - сатиричне кабаре, яке обслуговувало владу Януковича. А потім Квартал робив усе, щоби девальвувати авторитет наступної, постмайданної влади. Якщо чинному президенту Володимиру Зеленському вдасться позбутися 5-го президента Петра Порошенка, на перший план вийде Юлія Тимошенко і його переможе. У цьому не варто сумніватися. Якщо Зеленський позбудеться Порошенка, його переможе Тимошенко. 

Суботній Політклуб з Віталієм Портниковим та Марією Гурською на телеканалі Еспресо.