«Зеленський-"майстер спорту по боротьбі з коронавірусом". Або як я здавав тест на COVID-19» - Влад Пономар

«Зеленський-"майстер спорту по боротьбі з коронавірусом". Або як я здавав тест на COVID-19» - Влад Пономар

Зеленський 22 лютого виступив з черговою брехливою маячнею і заявив, що окремого ковідного фонду не існувало.
Відверта брехня, бо 13 квітня його ж слуги в ВР створили
коронавірусний фонд в межах держбюджету України. Інша справа, що зелені звично цей фонд розграбували.
У відповідному Законі зазначено: коронавірусний фонд був створений виключно для боротьби з COVID-19. Напрямки витрат передбачали лише допомогу системі охорони здоров’я. Жодної згадки про будівництво доріг в цьому законі немає.
Розповім вам, як я цього тижня з температурою 39 робив тест на COVID-19 в Черкасах і скільки кіл пекла довелося пройти.
По-перше, до сімейного лікаря записатися не вдалося, кажуть займати “живу” чергу і чекати прийому чергового лікаря.
Простоявши 2.5 години в черзі, потрапив на прийом, де лікар дав направлення для проходження covid-тестування.
Про більш-менш точний плр-тест забудьте, роблять звичайний експрес-тест. Черга 15 осіб. Приймає один лікар, який спочатку запитує у тебе всі анкетні дані (піб, адресу, дату народження, з ким декларація, хто направив, телефони та таке інше) і все це записує в паперовий(!) зошит. Це до 5 хвилин. Потім робить мазок, потім пацієнт виходить і чекає на результат, а цей(!) же лікар самостійно робить дослідження і чекає висновку тесту. Це ще 10 хвилин. Потім лікар виходить до пацієнта в коридор, каже результат і запрошує наступного пацієнта.
Тобто пропускна здатність - 4 людини на годину. Таким чином ще через 4 години а загалом, провівши цілий день з температурою 39 в поліклініці серед кашляючих і чихаючих людей, я вийшов звідти, отримавши свій негативний тест.
Тобто, навіть, якщо в тебе немає COVID-19, за 7 годин тут без проблем можна на додаток до своєї хвороби заразитися коронавірусом.
Таким чином, в окремому фонді, якого «не існувало» немає навіть коштів на зп другому лікарю в кабінет для проведення тестів.
Коронавірусний фонд розграбований і спрямований на «велике крадівництво» Зеленського, де вартість будівництва з відкатами «нагору» була завищена в 2 рази і де збудовано утричі менше доріг, аніж минулою владою.
Сюди ж - повністю провалена програма вакцинації міністром-корупціонером Степановим.
Ось такий Зеленський - “майстер спорту по боротьбі з коронавірусом” в країні, де за результатами останнього опитування, діяльністю Міністерства охорони здоров’я у сфері боротьби з епідемією не задоволені – 65% населення.
Весна прийде- саджати будемо.