"ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРОСИТЬ ЗА АБРАМОВИЧА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРОСИТЬ ЗА АБРАМОВИЧА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Зеленський попросив Джо Байдена виключити з уже підготовленого санкційного списку одіозного російського олігарха Романа Абрамовича. аби той, мовляв, міг бути посередником у переговорах з Росією. Про це повідомило впливове американське щодення видання The Wall Street Journal.

Я весь ранок переглядав новини в пошуках спростування Офісу президента України і твердження що інформація американського видання - фейк. Не знайшов. І тому маю до Офіса президента лише одне питання.

Ви охреніли остаточно? Ви розумієте за КОГО ви просите? Ви головою вдарилися, вести переговори з ТАКИМИ типами?

Роман Абрамович - колишній партнер покійного Бориса Березовського. Він був одним з тих, хто привів Путіна до влади у 2000 р. Потім Абрамович разом з Путіним спільно "кинули" Березовського, власником активів опального олігарха став власне Абрамович.

В часи путінізму на Абрамовича полився золотий дощ. Він став одним з найбільш багатих і впливових російських ділків. Абрамовича не торкнулися ані путінське "равнроудалення оліграхів" ані інші "антиолігархічні" заходи.

З 15 березня Європейський союз впровадив проти Абрамовича санкції з формулюванням "російський олігарх, що має давні і близькі стосунки з володимиром Путіним". Якщо цього мало, от вам цитата міністра іноземних справ Великої Британії пані Елізабет Трасс: "Абрамович і шість інших олігархів потрапили під санкції, щоб посилити тиск на режим Путіна і заглушити кошти його жорстокій бойовій машині. З огляду на свої тісні зв’язки з Путіним, вони причетні до його агресії. Кров українського народу на його руках. Їм би від сорому похилити голови".

Офіс президента, ти що чудиш? Ти з ким переговори ведеш? Може ти почнеш ще домовлятися з Шойгу чи з Лавровим? У тебе після цього вистачає нахабства виставляти якісь претензії до Мінських угод, які від України укладав пенсіонер без жодної державної посади?

Я ду-у-уже сподіваюся що спростування буде. Бо...

Цікаво, а через кого Офіс президента зв'язок з Абрамовичем підтримує? Не через Коломойського часом?

PS. Запускайте єднюків і неначасників!