"ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВІДМАЗУЄ КОРУПЦІОНЕРА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВІДМАЗУЄ КОРУПЦІОНЕРА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Справу Татарова забрали у НАБУ і передали СБУ. Тобто - другу Баканову. Саме в той день, коли суд мусив виносити Татарову запобіжний захід. Очевидно - Баканову подзвонили "із-за етава чєрта".
Що відбувається? Та просто вся ОПУ на чолі із Зеленським відмазують свого. Всі ці генпрокурор Венедиктова, голова ОПУ Єрмак, голова СБУ Баканов та інша ЗЕкоманда на чолі з найвпливовішим, тупо перешкоджають проводити слідчі дії щодо топ-чиновника в оточенні Зеленського, звинуваченого в корупції. Чому?
Певно, тому що Татаров - колишній адвокат відомого блогера Андрія Портнова. А може тому, що саме на Татарові тримається бодай якась видимість єдності у фракції "Слуга народу" - нардеп Железняк розповів що зелених нардепів-бунтарів запрошують на розмову з Татаровим, і звідти вони виходять шовкові.
А може справа в тому, що ЗЕкоманда розуміє ЯК вдарить по її іміджу корупціонер у найближчому оточенні президента. Все може бути. Суть не в цьому.
Суть в тому, що Зеленський прийшов під гаслом "нульової толерантності до корупції". Зеленський горлав "Я ваш вирок" президенту Порошенко, який звільнив не просто заступника голови РНБО, а й свого старого ділового партнера Гладковського - хоча проти нього навіть не було висунуто підозри! Фракція БПП голосувала за зняття недоторканості зі Злочевського. І що в підсумку?
Хто в Центрі працює - гляньте у вікно. Саакашвілі вже на даху? Найєм, Лещенко, Сироїд та Заліщук - на Банковій у наметі? Нацкорпус зі свинями - напоготові? Всі знатні антикорупціонери в зборі? Чи ні?