"Зеленський і вождь світового пролетаріату" - Віктор Бобиренко

"Зеленський і вождь світового пролетаріату" - Віктор Бобиренко

Позавчора була днюха Адольфа Алоізовича Шількгрубера. В народі - Гітлер.

Сьогодні прогресивне людство святкує день народження Владіміра Ільіча Лєніна.

Це були "великі" стратеги.

Як виявляється, усі люди плавають у стратегіях, бо не можуть передбачити наперед дії іншх сл.

Як говорив один київський білогвардієць і улюбленець Сталіна Міхаіл Булгаков - у людини погано вдається стратегічне планування.

Бо людна не просто смертна. А зненацька смертна. Ішов-ішов, а тут Аннушка вже розлила масло. І фсьо.

Ну і на додачу маємо зараз ще одного кремлівського вождя.

Це прям геній стратегії.

Так я про шо. Про планування.

Щоб ви знали - трохи фактів:

1) Ленін у 1913 році на повному серйозі казав, що його покоління революціонерів не доживе до перемоги революції. Бо капіталізм хитрий, ситий і непохитний. Він же ж не знав, що капіталісти затіють війну і рускій народ захоче "штиквзємлю" вже через 3 роки.

2) Гітлер в жовтні 1932-го року признавався соратникам, що їх партія банкрот і скоро їм усім капут. На повному серйозі. Вважав, що його справа програна. Він просто не міг передбачити, що Сталін заборонить німецьким комуністам Тельмана блокуватися з соціал-демократами. І цим власне віддасть канцлерство Гітлеру. Коміки з социками мабуть весело реготали з цього приводу по концтаборах. Потім.

3) Сталін (за версією Хрущова) керував війною по глобусу. І хоча це і сумнівне твердження - намагання Сталіна керувати війною зі свого кабінету - м'яко кажучи не додавало впевненості савєцьким генералам. Які, боячись Сталіна - тупо гнали мільйони солдатів на кулемети.

4) подібний спосіб керування ми вчора бачили в майстер-класі від путіна. Коли карлик сказав, що на Маріуполь можна не наступати. І показав нам безодню глупоти: коли рішення приймає не генштаб і генерали, а вони з Шойгу. Там тільки шамана з Тиви не вистачало.

5) З огляду на цих горе-стратегів не можна не похвалити Зеленського. Він діє по наїтію. Не корчить із себе вождя (це не точно),а робить те що вміє добре. Виступає з відосіками і в парламентах.

І не заважає бойовим генералам виграти війну.

Не нашкодь, ось яким має бути правило українських президентів.

Навіщо робити лишні рухи, коли за нас Бог і ЗСУ.

Все буде Україна!