"Зеленський зняв санкції" - Олег Шарп

"Зеленський зняв санкції" - Олег Шарп

Зеленський зняв санкції з російського бізнесмена Олексія Федоровича та низки компаній і лобістів, пов’язаних з РФ

Зокрема, РНБО виключила з санкційного списку бізнесмена російського походження, власника групи компаній «ТІС», якого НАБУ оголосило у розшук.

Також під час продовження санкцій проти російських соцмереж, які три роки тому запровадила минула влада, Зеленський зняв санкцій проти онуки Муссоліні та низки ІТ-компаній, які торгують російським софтом.

Тепер український бізнес знову зможе користуватись програмним забезпеченням з Росії, яке традиційно моніторить ФСБ та інші спецслужби ворога. Таким чином наші підприємці можуть опинитись на гачку РФ, а агресор отримує безперешкодний доступ до величезних масивів інформації, в тому числі таємної.

Дивує рішення прибрати зі списку Алессандру Муссоліні, яка вже давно є агентом впливу Путіна в Італії, була спостерігачем на виборах на окупованих територіях ОРДЛО та очолює неофашистську партію.

А чи не здається вам, що президент до останнього дня тягнув продовження санкцій проти російських компаній через те, що приторговував індульгенціями?
Via ТГ Зеленi чоловічки.
* * *
Проте, все це фігня! Головне, що (за інформацією КВУ) більше 30 співробітників "Квартал 95" працевлаштовані в огрганах державної влади. Але ж Зе тримає своє слово - серед них намає жодного арміського друга! Тому що, коли його однолітки йшли на фронт, він витанцьовув на підборах та шуткував над Голодомором.

Таке от життя, малята...

Helgi Sharp