"Згадалася розповідь очевидця" - Павло Бондаренко

"Згадалася розповідь очевидця" - Павло Бондаренко

У Чечні разом із російськими контрактниками та спецназом воювали "строковики". Причому їх була більшість. Бойова підготовка - нуль. В атаку вони йшли, прикріпивши на груди клаптик білого паперу. То був сигнал моджахедам: ті старалися строковиків, яких гнали примусово, щадити.
Слухаючи волання "корисних ідіотів", які повторюють брехні кремлівської пропаганди про "котли" та "здачу добробатів", не слід забувати, що влітку 2014 під Іловайськом безповоротні втрати ЗСУ та добробатів були навіть менші за "іхтамнетов" та місцевих прокремлівських холуїв; на початку 2015 під Дебальцевим втрати вже були 1:20, а після того, як 6 червня 2015 року у битві за Мар`їнку ЗСУ та добрвольці просто розігнали 1,5 тисячний натовп орків, вони більше "На Київ" не наступали.
До речі, друзі, ви не в курсі, чому наші "корисні ідіоти" про "Ілловайськ" - ага, вони саме так пишуть, як їх з Москви навчили - з двома "л" виють, а про Мар`їнку намагаються не згадувати? Та і про люті втрати російських "трактористів" та "шахтьоров", які лягли горою трупів, але поставлене завдання на оточення ЗСУ так і не змогли виконати наші "корисні для Москви" начисто забули.
А здря...
Так от. Це не шапкозакидальні настрої. Просто щоб підняти декому настрій і трохи вгамувати паніку. 9 проти 10 що Кремль блефує. 50/50 що нинішній двіж є результатом невидимої боротьби між баштами Кремля і усе це закінчиться як і раніше.
Але якщо... Проти ЗСУ тепер воюватимуть у більшості своїй "строковики"...
Ну, ви зрозуміли...
P.S.
Традиційно...
Народ, який забув або не знає свого минулого, не має майбутнього" (Платон)