"Згадайте путінську Росію кінця 90-х - початку нульових" - Олег Шарп

"Згадайте путінську Росію кінця 90-х - початку нульових" - Олег Шарп

Заглянув у стрічку. За добу в Запорізькій області розстріляли заступника голови тергромади, на АЗС в Миколаєві вбито трьох людей, а у Києві до напівсмерті побили заступника Кличка. В ці хвилини якийсь чолов`яга стверджує, що замінував мост "Метро" та шмаляє з автомата у повітря.

Але Аваков - незамінний кадр. Проте, звільнений сьогодні В`ятрович становив смертельну небезпеку для новоспеченого режиму.

Чому режиму? Тому що стрімка реінкарнація тітушок, підпали, побиття та вбивства останніх днів - ніщо інше, як стандартний метод будь-якої диктаторської влади напередодні посилення повноважень силових структур, обмеження свободи слова та громадянських прав. Згадайте путінську Росію кінця 90-х - початку нульових.

Дуже скоро залякані судді будуть судити кого треба, нова ЦВК рахувати як треба, ЗМІ писати що треба, колаборанти домовлятись з ким треба, а портнови керувати ким треба.

Такий стан більшість співвітчизників вибрали замість цивілізованого шляху до Європи і непримиримого відсічу російській агресії.

Пішов далі, бо є справи, але коли реальність дійде хоча б до 10% пасіонарієв - свисніть, бо пунш так пунш.

Helgi Sharp