"ЗГОДЕН З ЛУЦЕНКО, САМЕ ВІЙСЬКОВІ ІНВЕСТИЦІЇ ПРИСКОРЯТЬ НАШУ ПЕРЕМОГУ" - Александр Гончаров

"ЗГОДЕН З ЛУЦЕНКО, САМЕ ВІЙСЬКОВІ ІНВЕСТИЦІЇ ПРИСКОРЯТЬ НАШУ ПЕРЕМОГУ" - Александр Гончаров

Ось сьогодні прочитав у стрічці новин одного з телеграм-каналів наступні роздуми військовослужбовця: «Екс-нардеп Ігор Луценко, який зараз воює, вважає однією з головних переваг росіян - масоване застосування керованих авіабомб.

Україна таких бомб, за його словами, не виробляє.

«Повторюється історія з Шахедами: Україна, страждаючи від ефективної зброї, яку росіяни застосовують вже більш як за рік, не може створити симетричну відповідь у належному масштабі. Хоча має і ресурси, і технології, і людей для цього. Не володіє Україна лише одним — здатністю це все організувати під вирішення конкретного, всім очевидного завдання», - заявив Луценко».

І як тут не погодитись з Ігорем Луценко?! Насправді, у нас є і висококласні фахівці, і величезні підземні приміщення для вирішення найскладніших виробничих завдань, і сучасні технології першого рівня від західних партнерів, і необхідне обладнання з усіма матеріалами. Але… Немає головного – немає «нагорі» ефективних організаторів та справжніх державників. Звичайно, легше і простіше красти з кредитів та гуманітарки, ніж залучати військові інвестиції, а потім створювати та організовувати українські підприємства ВПК на засадах державно-приватного партнерства.